Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > První open source sci-fi seriál

První open source sci-fi seriál

Anonym (25.1.2011 00:00:00)

V událostmi nabitém roce 2010 došlo ke zčeření vody i v oblasti produkce a výroby televizních seriálů. Pioneer One se stal prvním sci-fi seriálem vyráběným pod open source licencí. Jde o další hřebíček do (téměř hotové) rakve současnému hudebnímu a filmovému průmyslu?

anonym (25.1.2011 15:08:50)

SgU? Mluvíme o stejným seriálu? Kde vše vždy vyřeší náhoda? Kde pobíhá naprosto nesympatická rádoby teenagerka, která nejdřív neví, jestli je těhotná? Kde místo, aby prozkoumali loď, tak se hádají naprosto nesmyslně mezi sebou? Kde je tolik postav, až jich je půlka zbytečná?

anonym (25.1.2011 09:29:30)

Řekl bych, že problém SG Universe je ten, že nahradil bezduchou akci předchozích sérií rozborem chování postav v uzavřené komunitě bez možnosti úniku...minimum akce ve smyslu "prostřílej se alieny skrz celou epizodu" a nutnost přemýšlet z něj pak pro hloupé a lenivé diváky dělají nezajímavou variantu na původní SG, kde se prakticky jenom bojuje s občasnými tvrďáckými hláškami O`neilla a Teal`ca. Podle mě je SGU nej seriál, co jsem kdy viděl.

anonym (25.1.2011 11:22:37)

Souhlas, SGU je spolu s SG1 opravdu dobre udelany serial. A jak uz bylo receno v clanku, u SGA se docela divim, ze prezila 5 serii ...

anonym (25.1.2011 23:34:02)

sgu je trapas, parodie na puvodni SG. všechny věci na kterých původní SG stala jsou pryč. akci, mimozemské technologie a vtipy v SGU vystřídala nuda a kecy o ničem. je to taková latinskoamericka telenovela ve sci-fi prostředí. druhá série není tak špatná. a nebýt dr. Rushe, nemělo by to vůbec smysl.

anonym (25.1.2011 17:04:30)

Myslim si, ze tady ani tak moc nejde o kvalitu toho serialu. Jde o to, ze nekdo konecne ukazal, ze to jde i jinak. Rekl bych, ze BSA a OSA se za tohle museji vzteky kousat do zadku, jsem jenom zvedavy, kdy zacnou prvni zaloby, ze takhle to prece nejde, ze oni to museji mit vsechno pod kontrolou:-) Poto jim odpustme treba i ne zrovna vysokou kvalitu a doufejme, ze prijdou i dalsi...

anonym (25.1.2011 20:53:12)

Tleskam projektu a pravdepodobne ho podporim i kdyz na to nebudu vubec koukat, ose zla navzdory ;-) Jestli toto vsak bude uspesny model a lidi to budou skutecne sponzorovat tolik, aby to bylo zivotaschopne, tak snim svuj klobouk :-D Pochybuju totiz o tom, ze kazdy, komu se to libi, za to neco zaplati a podpori tim dalsi snahu autoru. Na platbe predem je prave vetsina nejen holywoodskych hovadin zalozena - ze to je nekoukatlne zjisti v nejlepsim pripade po par minutach filmu, kdyz uz jsou penize za listky v dodavce group4 :-)