Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Souboroví manažeři: mají ještě smysl?

Souboroví manažeři: mají ještě smysl?

Anonym (27.1.2011 00:00:00)

V následujícím článku se krátce zamyslíme nad tím, zdali doba souborových manažerů již minula, a představíme si některé zajímavé programy z této kategorie. Jaké jsou jejich výhody a proč se většina uživatelů obrací k podobným programům zády?

anonym (27.1.2011 13:26:58)

Dobrý den.Přečetl jsem si článek a musím reagovat.Já osobně používám Total Commader a to již od doby,kdy jsem měl ještě Pentium 100.První počítače jsem měl již za komoušů a hned několik.Jeden mám dokonce ještě doma a funkční.Jedná se o legendární Amigu 1200.Stále funguje a to jí mám už mnoho let.Tam jsem si právě zvykl na podobné programy a to mě zůstalo až do dnešních dob.Vše dělám v Totalu a jsem s ním velice spokojen.Kdybych o něho přišel,tak jsem v háji.Jsem na něho tak zvyklý,že pokud to funkce umožňují,tak vše dělám v něm. Jak jsem již napsal.Je to zvyk.Ale mě to vyhovuje. S pozdravem,JH.

anonym (30.1.2011 01:16:09)

Mám rád věci pod kontrolou, rád se dozvím proč kopírování neproběhlo, co se při něm událo a jak vlastně skončilo (nebo co se stane když budou soubory a) stjně pojmenované b) c) atd... ) Rád vidím jak je co veliké a jaké ma atributy a když pošlu zleva doprava nebo naopak nějaký soubor vím přesně odkud a kam jej posílám (drag and drop se mám může snadno podařit pustit malinko vedle :) ne sice často ale už se mi stalo). Nehledě na FTP a spousty jiných věcí co tohle umí. Umí obyčejný průzkumník např crc kontrolu? NE. Proto nelze srovnávat . souborový manažer je souborový manažer. Průzkumník je JEN průzkumník.

anonym (30.1.2011 21:52:21)

V pohodě. A koupil jste si ho, když je pro vás tak skvělej ?

anonym (31.1.2011 01:05:06)

TC jsem si samozřejmě koupil, protože jej používám denně, a jak známo, čas jsou peníze, tak těch 42$ se mi vrátilo počítám tak do týdne :) Používám v TC spoustu pluginů, díky nim je z něho velice užitečný nástroj, který ještě k tomu díky podpoře USB U3, můžu nosit neustále u sebe. Jinak co se článku týče, dle mého názoru, souborové manažery nemají odzvoněno ani náhodou.

anonym (1.2.2011 13:00:27)

Také jsem si ho koupil. A to jsem jeden z "neplatičů" nebo demo userů !

anonym (27.1.2011 17:07:04)

Nic ve zlém, ale: http://prirucka.ujc.cas.cz/?id=mana%C5%BEer

anonym (30.1.2011 16:12:51)

Zacinal jsem u TC ale pred mnoha lety jsem presel na (tehda jeste) Servant Salamander a to kvuli jedine funkci ktera mi ucarovala: zacnete psat jmeno souboru/slozky na klavesnici a kurzor postupne propada seznamem az se dostanete k souboru kyzenemu. AS ma snad vsechny fce, co bych od programu takoveho typu ocekavam. Vesmes kopirovat, presouvat, prejmenovavat, rychle zobrazit obsah archivu, rozbalit z nej atd. Pres F3 pak nahled velke rady podporovanych formatu.