anonym (19.2.2011 12:34:49)
Hm, nevážně... Davide tohle už je i na mně moc a to víte že vám fandím.
anonym (19.2.2011 19:59:54)
Přesně. Pamatujete doby, kdy se dalo být produktivní a dokonce v multitaskingu na Motorole 68020 s bídnými 14 mehahercy a 2MB RAM ? .o)
anonym (20.2.2011 20:52:25)
Každý doma máme nějaký ten počítač, ale naprostá většina lidí jeho potenciál téměř vůbec nevyužívá. Zapojte tedy i vy (stejně jako tak činím už dlouhou dobu já) svůj počítač pro dobrou věc, pro dobro nás všech: http://boinc.berkeley.edu ; www.czechnationalteam.cz
anonym (22.2.2011 13:07:48)
Dobrý den, musím uznat, že Váš článek má opravdu styl a velice dobře jsem se u čtení těchto řádku bavil:)
Ovšem, když přihlédnu k podstatě celého příběhu a jeho významu, tak kroutím hlavou.Osobně výkon svého PC využiji téměř na "FULL"! a to jak v práci, kde mám běžně otevřených přes 30 programů + browser s minimálně dvaceti aktivními záložkami, které si berou s paměti okolo 750mb, tak doma, kde hraji velice náročné hry co se výpočtů týče, nebo střihám videa v profesionálních nástrojích.
Pokud bych v práci neměl opravdu výkonný stroj, tak by nejspíš mnoho lidí jako Vy nebylo řádně připojených k internetu a nemohl by jste psát takto zábavné články:)
Toto je pouze bezvýznamná kapka v oceánu, který funguje pouze díky moderním technologiím.Kdyby vývoj nešel touto rychlostí kupředu, kde bychom byly?Stále si nejspíš myslíme, že je země placatá a spousty dobrodruhů by zahynnulo při cestě na konec světa, člověk by se dožil maximálně 30 let a do toho vesmíru se opravdu nikdy tímto tempem nepodíváme.
Buďme tedy rádi, že je vše, tak jak je a nesnažme se nic měnit.Vše má svůj důvd a třeba jednou budeme rádi za výkonné procesory, které dokáží rychle vypočítat dráhu asteroidu řítícího se přímo na naší skvostnou planetku a poskytnout tak možnost vyřešit globální problém se zánikem rasy, která má ještě veliký potenciál.
S pozdravem.
Martin