Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Microsoft získal rivala chytrým tahem aneb Když šéfem Nokie je bývalý ředitel obchodní divize Microsoftu

Microsoft získal rivala chytrým tahem aneb Když šéfem Nokie je bývalý ředitel obchodní divize Microsoftu

Anonym (18.2.2011 00:00:00)

Minulý pátek firmy Nokia a Microsoft světu oznámily uzavření dohody o spolupráci. Nokia bude jako hlavní operační systém pro své chytré telefony používat platformu z dílny Microsoftu. Zároveň svým zákazníkům přinese další jeho služby, jakou je vyhledávač Bing a reklamní systém MS adCenter.

anonym (19.2.2011 15:54:30)

No spíš si myslím, že toto partnerství nikam nepovede, lepší by bylo, kdyby se Nokia zaměřila na operační systém MeeGo, ten by měl určitě větší potenciál. Ale určitě ze začátku to bude dobře vykalkulované spojenectví:)

anonym (21.2.2011 21:04:13)

Podle mě tohle Nokii jen uškodí. WP7 je neuvěřitelně uzavřený a přitom hardwarově náročný systém, který toho moc neumí. Já jsem pro plán B, ať žije Symbian!!! http://www.ipetitions.com/petition/symbianforever

anonym (26.2.2011 23:59:42)

At je to jak chce, nokii jsem mel celkem rad. Dnes ale s klidnym svedomim rikam, ze N900 byl posledni pristroj, ktery jsem si od Nokie koupil. Jiz ty prvotni kotrmelce ve me vzbudili vlnu neduvery - docela velke zpozdeni, nasledna dostupnost pouze v arabskych zemich (pozdeji jsem i zjistil proc), oficialni prodej v CR pouze u nekolika vybranych prodejcu navic za dost vysokou cenu oproti jinym zemim, nasledny konec systemu Maemo a jeho nahrazenim Meegem a ted jeste mikro$oft do nokie nastrci sveho trojskeho kone... Takze osud Nokie mi je nyni zcela ukradeny a priklanim se k zaveru, ze toto pouze urychli jeji konec. Skoda.