Sceptile (11.5.2011 23:57:21)
souhlas..já mám v plánu příští týden zajít do o2 a zjistit jak to vlastně je protože na začátku mi to 2x ukázalo že můžu mít rychlost až zmiňovaných 25..a teďka když jsem to zkoušel tak mi napsali je nám líto..ale není to technicky možné..ono asi opravdu na tom něco je..radši tam zajdu a rovnou se zeptám
Zdeněk (28.5.2011 00:24:19)
Celé zrychlení je podvod od O2, minulý týden jsem požádal (z důvodu stěhování) o přeložení linky na novou adresu, kde mi webová aplikace hlásila max. možných 25 MB. Soused, který tam již linku má, tak mu to psalo "je nám líto...", ale při zadání pouze adresy (jako nový zákazník) to hrdě hlásilo 25 MB. Včera mi linku na novou adresu přesunuly, když jsem chtěl objednat změnu z ADSL na VDSL, tak mi řekli, že přeložení je stále v realizaci a že i když tam ta rychlost je, tak mi nemůžou modem objednat, systém je tam prý nepustí, abych počkal tak 1-2 dny. No a dnes mi začala webová aplikace hlásit: "je nám líto..." Po zavolání na O2 mi bylo sděleno, že na ústředně není volný port a že musím počkat tak půl roku a pak to můžu zkusit znovu. Tím s ADSL/VDSL u O2 končím a poohlédnu se jinde.