buchtak (6.5.2011 15:05:18)
"Tato možnost přehrávání se očividně České televizi však nezamlouvala ? nějakou dobu totiž již nešlo ze zdrojového kódu stránky zkopírovat URL streamu, ta byla hashovaná."
Prave, ze sla a to ze stareho ivysilani zkpirovanim odkazu z vlastnosti streamu ve WMP pluginu. Pro me to vzdy byla zachrana, protoze se delsi dobu nachazim mimo uzemi CR a timto zpusobem slo obejit omezeni vysilani pouze pro CR (napr. fotbalova LM). Nyni to resim pres HTTP tunel na PC, ktere mam v CR stale zapnute, nicmene i tak mam se streamovanym problemy, z hlediska rychlosti to nefunguje prilis dobre. Nevi nekdo, jestli jde toto nejak obejit, nebo mam proste smolika?
Bobik (7.5.2011 12:18:14)
Staré iVysílání mi v nízké kvalitě chodilo bez problému i na mobilním internetu, takže jsem si zvyknul na cestách po vlasti okukovat zprávy na ČT 24. Teď mám smůlu. Kvalita obrazu je sice fajnová, ale výpadky a pekelná cukatura z toho udělaly pro pomalé připojení nepoužitelný paskvil. Tak mám smůlu a ČT 24 taky, už se na ni nemůžu juknout :-(
Gazprom (7.5.2011 12:22:35)
:) ČT asi potřebovala snížit sledovanost ...
MjrDomus (9.5.2011 01:21:00)
a v iOS zařízeních flash není, takže definitivní smolík na webu české televize, co? Půjde to, možná někdy, přes speciální iOS aplikace což je nemilé
Hlavně že všechny videa na idnes a cnn a dalších serverech jedou bez problému, ale při..blé televize jako ČT a asi i Prima - NEJDOU...
A kde je Česká televize s iVysíláním pro Samsung TV? Opět ostuda jak Brno.
Přesně tak, oni chtějí snížit sledovanost a servírovat nám ty jejich reklamy.
Jiří Filip (11.5.2011 17:01:14)
Kam šlápne Fridrich, 100 let tráva neroste. Nejdříve pokazil zpravodajství a teď se vrhl na internet.
Jaklovsky (12.6.2011 13:43:54)
No ano, pro Českou televizi je zastavení starého ivysílání příjemnější, pro diváky na interentu nepříjemnější. Ale to je, zdá se, detail :)
Také se nemohu už spokojeně dívat na novou verzi. Trhá se a vynechává, na rozdíl od původní verze.