Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Nekupte to, když je to tak laciný!

Nekupte to, když je to tak laciný!

Anonym (2.7.2011 00:00:00)

Pamatujete si na fejeton o slečně s růžovým notebookem, která měla celý prohlížeč za… zanesený nečistotou toolbarů? Tak je tu znovu. Naučila se chodit na slevové servery. Netušili byste, kolik vzruchu to přinese do života.

Martin (2.7.2011 14:12:57)

Po sobotním obědu výborný dezert. :) Trefně a vtipně sepsané. Ve svém okolí také pozoruji toto slevové šílenství, naštěstí v míře únosné, zatím.

txtx1@seznam.cz (18.1.2012 16:02:51)

Tak musim reagovat. Ja osobne jsem si uz parkrat koupil nejaky ten produkt na slevomatu. Slo vzdy o jidlo. Cena pro me byla prizniva, vetsinou do 100kc a vzdycky jsme se s drahou polovickou dosyta najedli a jeste sme si nechali zabalit onen produkt domu, jelikoz toho bylo opravdu moc. Co se treba tyka ubytovani, tak to rozhodne ne! Jednou mi neco takoveho padlo do oka a kdyz jsem tam zavolal, co to tedy vlastne bude, dovedel jsem se, ze dostanem to nejhorsi a kdyz si to koupim za penize, tak za stejnou cenu budu mit o 2 hvezdicky vice:)

GMCZ (2.7.2011 20:56:40)

super článek .... moje sestra takto ničí přítele a já se jen směji :)

mmm (5.7.2011 07:29:21)

díky za rozšíření obzorů :)) jsem nevěděl, že na ty stránky i někdo chodí, ještě že doma nemám takové dílo :)))

sallkillah@seznam.cz (5.7.2011 13:48:00)

haha, tak teď jsem se docela pobavila, představila jsem si sebe a svou kamarádku (obě dvě jme dlouhovlasé, opálené blondýnky) , jak sedíme s nadšenými výrazy za mým sice ne růžovým ale stříbrným notebookem ), a při projíždění slevových serverů jsme byli pevně rozhodnuté že minimálně pět výhodných kosmetických procedur zakoupíme a podstoupíme,. Nevěděla jsem tenkrát přesně jak to funguje, ale v moment kdy po mě chtěli zaslat peníze na účet předem,rozhodla jsem se že to v žádném případě, protože mě samozřejmě napadlo že když to je tak až moc výhodné, realita bude tam, že ve skutečnosti nemají klienty. chtěla jsem jen podotknout proč by zrovna blondýnky měli být jediné které naletí na vše co se tváří výhodně, protože já jako přírodní blondýnka se směji těmto lidem co si za slovem hloupost představí opálenou blondýnku v minisukni.Ale zase na druhou stranu musím podotknout že někdy jsou hloupé, třeba v autoškole jsme měli takovou nabarvenou platinově blond dívku s modrýma očima, která se na pátý pokus mohla konečně radovat ze získání oprávnění k řidičskému průkazu, ale také denně potkávám různorodé lidi, blondýnky, brunetky, zrzky, muže všech druhů barev vlasů ale mezi inteligentními lidmi by tzv. moudrost že blondýnky jsou blbé měla být vymazána, nedává vůbec smysl. Chápu že autor tohoto článku chtěl být vtipný, nebo si vylít zlost na to že na takovou blondýnku jakožto mastný ajťák nemá)) článek každopádně zajímavý a pravdivý, ale za blondýnku by jsme mohli považovat jak říkám kohokoliv jiného, kdo byl lapen afektem vysokých dvouciferných čísel slevových procent. s pozdravem Sall