Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Google+ mi ukázal, jak je Google pro mě důležitý. A strach z toho nemám

Google+ mi ukázal, jak je Google pro mě důležitý. A strach z toho nemám

Anonym (15.7.2011 00:00:00)

Spuštění sociální sítě Google+ rozpoutalo celou řadu reakcí, domněnek, rad a zamyšlení nad rozličnou paletou věcí. Jedni Google+ zatracují, jiní nepochopí, jak někdo může používat vůbec nějaké sociální sítě, jiní naopak Google+ vítají. Ať tak či tak, zase se planě hovoří o soukromí a jiných věcech týkajících se sběru uživatelských dat. A nejen zahraniční média skloňují slova jako "Facebook-killer", tedy spekulují nad tím, zda Google+ může položit dnešní jedničku společenských sítí.

Just_Zdeny (15.7.2011 07:58:19)

Musím naprosto souhlasit. Google je pro mě v současnosti naprosto nepostradatelný na pc (od google search, chrome,...) i na jeho androidu. Fascinuje mě, že všechny jeho z počátku často nesouvisející nápady a myšlenky postupem času přecházejí ve fantastickou kombinaci provázaných a hlavně funkčních služeb, které bych jen bolestně nahrazoval, natož propojoval.

Matkal (16.7.2011 06:28:40)

Dodnes jsem měl dojem, že existují jen iSheep, tedy ovce potrefené Apple. Dnes vidím, že nezdravým nadšením můžou nakazit i jiné firmy. Zaplaťbůh, že tohle není rozšířený názor.

pip (16.7.2011 06:54:04)

Já se bohužel obávám, že pokud na G+ nepůjde kopat záhonky, stavět školky a obdobně Zingovat, tak se G+ neprosadí, rozhodně ne ve smyslu, že by měl nějak moc uživatelů a tudíž obsahu. Na druhou stranu číst denně o tom, jak někdo jde na pivo a 100 lidí mu radí co a jak, také nemusím.

Dreit (16.7.2011 18:13:09)

Mě něco říká, že Google se rozhodně nesnaží "získat si" facebook, spíš mi příjde že má být jakousi alternativou kde například jak píšete nebudou příspěvky o pivu na denním pořádku.

Moula (19.7.2011 17:25:49)

Vy na to vsechno nekdo mate cas? Soukromi je mozna lichy argument odpurcu, nebot tam mohou dat jen to, co sami uznaji za vhodne (snad), ale kolik clovek stravi casu na socialnich sitich? Nebo jeste jinak - kolik casu kazdy stravime pricucnuti k cecku nejake obrazovky?