Cox (5.9.2011 13:36:46)
A k čemu je RIM jinak dobrá, web se na tom rozumě prohlížet nedá, rozlišení displaye je sice OK, ale velikost mizerná, maily již nejsou tak prvotní a navíc musíš platit tarif pro BB u svého operátora, při psaní na 9780 jsem při delším mailu dostával křeče do prstů a jelikož vlastním větší ruce tak se s těmi pidi tlačítky nikdy nesžil a velice rád se vrátil k iPhone 4 a jeho landscape, jelikož k BB jsem byl donucen vedením firmy.
Na SW klávesnici dokážu psát 3x rychleji a nikdy jsem nedospěl do takového bodu kdy by to byla na té HW co má BB naopak, jak tvrdili kolegové v práci. Donedávna nebyl BBstore přístupný pro ČR, což se teď změnilo a tak jsem zabrousil, do aplikací jak jsem z iPhone byl zvyklej a málem jsem si se nezlobte ublinknul. Tak nehorázné ceny jsem dlouho neviděl. Na Bb dále není pokud se nepletu slušná navigace což iPhone také nabízí. Pořád jaksi nevím co na tom vidíte, měl jsem to skoro 2 měsíce a šlo to z baráku, jediné plusy jsou SW které rozblikají diodu do barev kterou můžete přiřadit uživatelům, dále kalendář ten byl bezkonkurenční, ale to je tak všechno, píše se delší výdrž, ale já jí vybil za den stejně jako iPhone.