Jirka (5.9.2011 11:06:23)
Dobrý den.
V podstatě to taky nechápu.Buď datlujou nějaké zprávy a nebo volají jen tak aby každý viděl že oni volají.Nerozumím tomu.Dlouho jsem odolával mobilu ale jakmile jsem začal podbnikat tak to byla nutnost.Bohužel.Je to už hodně let.Mě ponejvíce vadí že oni chodí a mají sluchátka v uších či nanich a podle mě je to dost nebezpečné.Jednak nevnímají naplno okolí a když na něho mluvíte,tak to ani neví.Ty sluchátka to je fakt neštěstí.Ono je to tak trochu o něčem jiném.Pořád to máme v sobě.Když soused má tohle,tak já to musím mět taky a samozřejmě lepší.Stále jen mezi sebou soutěžíme.Já mám sice jen telefon ale umí taky hodně věcí ale stejně to nepoužívám.Mám ho hlavně abych byl k mání když se něco děje v práci.Mě by vlastně stačil ten co umí jen sms a telefonovat.Je mě to naprosto fuk.Holt je to zase něco nového a tak to každý musí mět.I děcka co chodí do druhé a nebo třetí třídy tak mají lepší telefony.Tomu už vůbec nerozumím.Naco !!!! JH.
Cox (5.9.2011 13:17:00)
Popravdě až tak nechápu co je na tom nepochopitelného.
facebook/twitter/G+ jsou nyní momentálně nejlevnější a nejrychlejší způsoby jak si dohodnout schůzku, párty, a být v kontaktu s práteli, celkově dát dohromady nějakou akci, bez toho aniž bych vysel 2 hodiny na mobilu a provolal při dnešních paušálech za mobil, stovky korun.
Dále ho lze využívat na sledování nových příspěvků Vašich oblíbených redakčních serverů, akce obchodníků, automobilový průmysl, a spousta nepřeberného množství informací. Sdílet data a fotografie s rodinou se kterou díky tomu, že bydlíte 100km od sebe si asi těžko ukážete fotky jak Vám rostou děti atd. Kdo by to dneska proboha posílal mailem a čekal na odpověď, stejně otravné jako si kupovat papírové noviny.
Je přece jenom na Vás zda budete slintat nad 16ti letýma kuřátkama které s vyšpulenými rty ukazují co jim máma do podprsenky nadělila a nebo si vezmete to hodnotnější a "přínosné".
Taky datluji za chůze po chodníku a věřte, když mobilní telefony začali, tak si lidé klepali na čelo když někdo šel po chodníku a telefonoval, beru to jako evoluci. Kterou stejně Vy tak ani já nezastavíme, ale opravdu se nestavím do pozice, že ten kdo má facebook je trotl a ten kdo nemá není.