xxxxxx (16.10.2011 01:31:13)
To sice máte pravdu každý svého štěstím strujce ale , buhužel mezi maldímy a dětmi je to tak že když jeden dva deset má něco třeba facebook a ve třídě ,tak ho jeden nemá, tak si to umím zcela představit "" ty nemáš facebook to seš upně blbéj že ho nemáš "" (přiklad) a už to je místo 10ti ho má najednou 11 lidí a tak to jde geometrickou řadou !
to samé bohužel i u dospělých ale tí že ho maji nebo si zřídí učet maji jiné vymluvy neboli ospravdlní "" všichní v praci ho mají a ja ho musím mít tak abych sněma mohl/a , bla bla bla ""
a co mně poslední dobou štvě a pije krev nejvíce , jsou věty tupu mezi liddmí co sliším " ty nemáš IPhone 4 ty vole ty seš socka nebo co" nebo " ty nemáš ještě iphone 4S je uplně nejlepší musiš si ho koupit a ten starý krám Iphone4 zahod " atd ,bohužel tohle sliším když poslouchám lidi mezi 8 lety a 35 v tuhle věkový kategorii je to asi nejhorší ! a buhužel tohle tupé stado si neuvědomuje jednu zasadní věc za prvé žádná fizická věc at je to cokoliv není vše !! za druhé i jiní vorobci dělaji stejné nebo lepší zařízaní za daleko nižší cenu !!
a nějvíce mně se*r*ou lidi ktaří mají všecko od Eplu (mobil notas tablet tričko boty atd ) a velice nahlas hlasají ja jsem nej a mám všecko nej a snaží se všechny ve svém okoli přesvědčít o tom že si musí pořídit všecko eple jinak jsou uplné nicky !! , a taky pokud jim člověk řekně že Samsung GALAXY S II upně bohatě stačí , tak začnou žvatlat ty svoje si před zrcadlem naučené kecy o tom jaký to není šmejdu a jak nic neumí že jidiěn Iphone 4S je má všecko atd
normálně t z takových oveček dostávám kopřívku :)
no zajímalo by mně kam ten svět spěje jelikož za poslsledních 30 let podle mého pozorovaní se zcela začala vystrácet schopnost mnoha jedincu "tupeho stáda " svobodně uvažovat a nebo se dokonce rozhodovat sám za sebe !!
Lukas (16.10.2011 09:59:33)
Doporučuji nejdřív studium českého jazyka a pak zkus psát nějaké komentáře na internet.
sx (16.10.2011 12:42:14)
takove jako ty radsi poslat do sibire ci sahary, at si tam pocitaji listi na stromech ci zrnka pisku v pousti, kdyz se tak nudi.
jinak zivot bez internetu je vice nez mozny, staci jen mit rozum, byt skromny, vyssi duchovni hodnoty a mit silu vule, jako treba alkoholici ci kuraci, kteri bez toho nemuzou prestat zit, ale staci jen chtit.
hklhlh55 (16.10.2011 21:57:19)
Můj osobní telefon je Alcatel 525. Dobrý, ne? :) :)
xxxxx (18.10.2011 00:45:35)
ahá tak pokud jsem vás správně pochopil, tak kdokoliv kdo nemá všechno od eplu tak se nudí ? :) ,, tak pokud je to tak jak jsem psal tak jste zdárný člen tupého stáda co není schopen sám myslet a už vubec ne si něco ohledně HW a SW udělat sám :)
a žívot bez netu je možný ale bohužel v dnešní době bych si připadal jak bez ruky nebo uplně odříznutý od informací asi tak ( čili bez netu bych musel kvuli každé kravině ktarou bych potřeboval zistit chodit do technické knihovny atd ) což je při dnešní rychlosti žívota nemožné !!
Zdenek Maroszczyk (30.12.2011 22:01:54)
...doba kterou ziju a pamatuji si ji se hodne zmenila a nemyslim si ze internetove silence lze prirovnavat ke kurakum nebo alkoholikum. Lide by si meli uvedomit co vsechno internet zpusobil,jake skody napachal a jake katastrofy jeste vzejdou z tohoto globalniho silenstvi jmenem internet. Lidstvo nezadrzitelne specha do zahuby aniz si to 70% populace uvedomuje. Az se stane za par let to nejhorsi, a to bude valka ,bude to nejvetsi masakr v dejinach lidstva kdy za to bude moct jedine internet...
S pozdravem Zacouille ;)
xxxxx (18.10.2011 00:40:28)
no co má být jak pišu ? , někdo krade někdo je zdárný člen tupého stáda a někdo piše jak prase :)
nnn (18.10.2011 16:16:17)
...co věta..to hrubka..i dvě..a víc...))) (((
kaplan (2.11.2011 22:29:28)
Tak si myslím, že Vy,i když máte facebok u prd., tak máte i u pr... vzdělání.Což takhle si přečíst pravopis Jazyka českého? Jinak s obsahem souhlasím.