anonym (25.10.2011 02:17:03)
"Android zničím, protože jde o kradený produkt. Jsem ochotný odstartoval i termonukleární válku, co se tohoto týče." Jobs byl přesvědčen, že Android je okopírovaný iOS (iPhone) a že Google se přiživuje jen na myšlenkách Applu. Nikdy však po Googlu u soudu nepožadoval odškodné
Sám kradl ! a kopíroval bud ,menší nebo si pujčíl od "větších"
když tedy byl tak přesvědčen o tem že mu malému chudáčkovy google ukradl android tak mněl alespon z principu požadovat omluvu když mu asi nešlo o prachy za odškodné :)
podle mně osobně jsem najk nepozoroval že by jobs :( sám něco vymyslel nebo udělal , akorát jsem někde na netu četl, že to byl ve FA eple pěkný pes a jen každého buzeroval atd :)
sám osobně nikdy nebudu podporovat eple a to jen proto že "omezuje lidi " svým iOS atd (to co jsme daly do iOS to jede a zbytek rpostě nepotřebujete ) a je toho více proč eple nesnáším a jobse jakbyset :)
vel (26.10.2011 20:11:12)
tak se o tom tak zuřivě nevyjadřuj, když je to tak omezující, a "eple" potažmo jobse nesnasis.
anonym (29.10.2011 21:18:43)
jejda tady se nám začali stahovat členové tupého stáda ! co pak udkud vás vykoply že sem lezete ?
gunther_cz (26.10.2011 23:23:52)
hele když už o tom mluvis tak prosim pis Apple
gunther_cz (26.10.2011 23:20:47)
Nooo částečne ukradl, ale oni to částečně schvílili xD