zarofka (1.3.2012 02:26:06)
i z toho duvodu jsem zbvedavy na nejake vypiplane vyladene vypilovane open source reseni, protoze vypilovana fuzy logic do doby, nez to bude masofka existovat nebude anebo bude closed source a neskutecne predrazene na to, co mi to prinese
co si myslite o www.fhem.de ?
I kdyz uprimne nevim, co by mi to prineslo (a zatim skladat doma bastliky se mi nechce), tak vyrobce xdsl routeru AVM to zahrnul i v jednom firmwaru - takze server by nic nezral, ted jde o to, kolik by zraly ty senzory a akcni cleny ...
--------------------
Ted jsem si ten clanek precetl a pokusim se reagovat:
"když ve své sbírce hledáte jedno konkrétní cédéčko"
- ale nehledam, dnes je asi nejvice sexy a easy ipad/iphone a jeho airplay, kteryzto podporuje kdejaky AV Receiver, proste kliknu na pisnicku, kliknu na trojuhelnik a uz mi to hraje pres domaci kino vzduchem, znate jednoduzsi volbu?
Poslet tam muzu vlastne cokoliv (a za rok dva i video)...
"Tu budete mít umístěnu jen na jednom místě a právě přes cloud služby ji budete moci poslouchat doma, v práci, v kanceláři nebo v městské hromadné dopravě či na dovolené. "
haha - nejprve tam musi byt ten internet, uz jste stahovali pres mobilni data nejake AV veci? Leda kdyz mate 10GB nebo unlimited od O2 :-)
"Výrobci a prodejci těchto systémů budou nuceni precizněji komunikovat svoji značku, vysvětlovat možnosti, ale i omezení nabízeného řešení a jeho cenu"
- to ano, souhlasím, začněte někdo vysvětlovat přednosti :-))
kolik tahle Czech-TV PR stala? To musel bejt dobrej baksis nekomu do kapsy :-)
Bezdrátově? Haha, to vám soused zaruší a vy si nezatopíte :-D Aplikaci v appstore