Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Chčije a chčije

Chčije a chčije

Anonym (9.6.2012 00:00:00)

Největším prokletím moderní civilizace – řekl jeden moudrý pán – je, že když chce moderní člověk vědět, jaké bude počasí, místo aby se podíval z okna, najde si předpověď počasí na internetu.

sx (9.6.2012 13:23:56)

nechci se moc rozepisovat o moderni dobe, jelikoz jsem moc liny, knizky nectu, ano kdyby nebyl net, tv ci pocitacove hry, tak mozna, sem tam nejakou precetl. zatim jen povinna cetba, pak sam bibli a par scifi sbirek. proste doba jde, zatim, nez se stane nejaky zvrat zpet, a zatim ale ma dnesni doba mnoho vyhod, pokud clovek ma vlastni rozum a vuli, treba jsem kvuli nepotrebe zrusil fb, ale treba pro mne jako asociala a filosofa, byl internet uzitecny, jako seznamky, inzeraty/aukce/eshopy, noviny a dalsi sluzby, a kdyz uz u pocasi tak uz jsem navyk na http://www.sat24.com/ a meteradary cz a sk, a hned si muzu sam predvidat pocasi aspon podle pohybu oblak, a pred deseti lety, jen bychom snili o sluzbach jako google earth se sat. snimky, street view, ci videovolani, nebo uz nepotreba si vymenovat a vypalovat dvd filmy. samozrejme ze ma to ale na masy lidi negativni ucinky, jako zavislost na soc. sitich, menici naroky na lidi a jejich chapani, nasledovani stadnich trendu, nevykonavani domacich a spolecenskych povinnosti atd... ale proste pozemsky zivot je zkouska, a jen hrstka uspeje v ni, odolat nadbytecnym vymozenostem,slastem a strastem tohoto sveta.

babca (10.6.2012 21:51:01)

Nedá se než souhlasit... za deset, dvacet let se zase budou psát stejné články jak je svět přetechnizovaný a ještě někdy kolem roku 2012 to bylo ještě v pohodě atd. :-)

asd (13.6.2012 12:17:06)

asd