Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Taky se vám ekluje Timeline?

Taky se vám ekluje Timeline?

Anonym (25.8.2012 00:00:00)

Už došlo i na pár zarytých staromilců a Facebook, tedy lidé za ním, jim změnil starý vzhled stránek na ten moderní, nový, timelinový. Ať chtěli, nebo ne.

Ladislav Strnad (25.8.2012 13:12:31)

Dobrý den. Mám dotaz. Existuje nějaká možnost přejít na starý původní vzhled i proti vůli Facebooku? Dík. Ladislav Strnad vorel56@atlas.cz

vasjo (26.8.2012 12:35:46)

Existuje, ale samozřejmě to není až tak prosté. Je nutné si stáhnout doplněk pro prohlížeč Chrome, který zajistí, že vzhled bude opět postaru, ale je nutné, aby si tento doplněk stáhli i všichni vaši přátelé, protože jinak vás budou vidět stále v Timeline.

Ladislav Strnad (29.8.2012 13:48:20)

Dobrý den, dík za radu. Už jsem si to upravil, jsou tam ke stažení i doplňky pro Firefox a IExplorer. Jak mně budou vidět ostatní.... no ne že by mi to nevadilo, ale je to víceméně taky jejich problém. L.Strnad vorel56@atlas.cz

volani.webnode.cz (25.8.2012 15:37:24)

Facebook nepoužívám, protože je centralizovaný a uzavřený a není to svobodný software. To že je vynucen uniformní vzhled do kterého uživatelé nemohou příliš mluvit mě tedy nepřekvapuje. A Greasemonkey atd. je sice fajn, ale leckomu to asi stačit nebude :)) "držet klapačku a krok a podřídit se diktátu nějakého monopolu, pak jsme zpět v levičáckých vodách divokého komunismu." Termíny levičácký a komunismus jsou problematické. Nevím jak to řešit, protože to je zažité všelijak. Současný systém mi vadí. Nemám práci a tedy žádný příjem. Mám strach že neseženu věci jako je jídlo, voda, teplo na přespání. U anarchistů nevidím záruky toho jak v komunitách nebo v čem zabránit zneužívání moci. ČSSD nebudou měnit současný systém. KSČM je asi bohužel banda senilních kreténů, kterým by nevadilo to co tu bylo dřív cosi co se nazývá jako státní kapitalismus či diktatura proletariátu (nebo spíše vláda jedné strany..).. Piráti mají malou podporu a důvěru a také si nejsem jist jestli by dokázali řešit současné závažné problémy. Nevím jestli jsme levičák, ale vím jistě že pravičák nejsem. Jestli je Jan Keller, Egon Bondy, možná i Ilona Švihliková levice, pak jsem pro levici.. A pokud je snaha o decentralizaci, důraz na morální hodnoty, hledání svobody a snaha vymanit se autoritám důvodem proč se označovat za anarchistu, pak jsem anarchistou..

Toman (25.8.2012 20:23:11)

Jsem ten divnej, Fackabuk nepoužívám, nepotřebuju ho. Ale taky jsem asi anarchista nebo levičák nebo něco takovýho, co dneska neni in, 15protože vnucování toho jedinýho správnýho řešení bez možnosti výběru mě děsně ale děsně s... Např. chci smartphone s alfanumerickou klávesnicí a nechci dotykáč. Co si můžu koupit? Jedině jeden telefon Nokii C5 a tomu já neříkám možnost výběru.

OSPF (27.8.2012 22:06:24)

Klid, to te za par let prejde. Proste pochopis, ze je na trhu naka omezena nabidka a ty se podle ni musis zaridit. Neni v silach zadneho vyrobce, aby na trh dodaval vsechno, co by si mohl kdo usmyslet. "Ja bych chtel ruzovej ntb s dvema kamerama na kolecka a s lednickou".....Ovsem na druhou stranu, kontaktuj vyrobce, hod mu na stul par mega a on ti vyrobi co budes chtit.

sx (14.9.2012 23:53:00)

je videt ze nedochazim k podobnemu vysledku sam. kdyz byl jeste paroubek v cssd, tak jsem povazoval lehce rozhodnuto ze jsem socialni demokrat, posledni rok, dochazim k tomu ze asi jedine co muze prijit po tomto systemu a musi byt nastoleno je anarchie, nejdriv uplne vypalit tento kousek lesa aby mohl vyrust uplne novy, vsak vsechna zrizeni a zarodky demokracie ci jine systemy, vznikali v nasledek krveproliti a sjednoceni tech kteri vedi ze jedine fyz. prevaha pise historii. no nic budu prezivat a jen cekat co vetsina lidi si necha libit od par jednotek procent drziteli financi, preci jen nejsem soc. clanek, ale spis bych chtel byt na vrcholku jako ucitel lidu, ale tak mne moje prilezitosti a povahove vlastnosti nedoprali tak snad jiny komensky a hus objevi z mezi tohoto plevelu v kotline ceske.

Martin D (27.8.2012 19:32:51)

Pane Lipšanský, až si odpůrci naprogramují vlastní aplikaci, tak ať si s ní dělají co chtějí a řídí si jí třeba jen podle ostatních lidí. Nicméně se vždy najde spousta lidí, kteří nemají rádi změny. A srovnávat internetové aplikace a normalizaci... to jste snad nemyslel vážně?

vasjo (29.8.2012 09:30:22)

Trh se má řídit podle nabídky a poptávky, ne? Náš zákazník, náš pán. Když není poptávka po Timelinu, je nesmyslné jej lidem nutit. Ostatně Facebook s akciemi díru do světa neudělal, před uvedením na trh byly nadhodnoceny několikanásobně, a nyní se ukazuje realita. Navíc Facebooku odcházejí lidi, počet aktivních uživatelů se pomaličku snižuje, od zavedení Timeline je ten odchod lidí znatelnější. Takže jestli si s nabídkou podřezává někdo větev, chová se spíše jak namyšlený idiot nebo manažeři v Nokii. Ti si taky mysleli, že mají neotřesitelnou pozici, a když se lidem Nokie nelíbí, ať si udělají vlastní.

sx (14.9.2012 23:45:27)

ano, ja nad poslednimi par lety rozcilovani a diskutovanim pomocif fb pluginu diskuze na zpravodajskych serverecha a nasledovanim toho ze lidi tak i zustanou jen u kecani, jsme to vzdal a fb smazal. a zjistil ze uz zbyva jen jedina vec, a to proste bojkotovat veci ktere jdou proti nam lidem obecne, a tak proste podle toho aspon zit sam ci v mensi nenucene mire osvicovat jine, a jen doufam ze bud vyroste dalsi generace ktera uz nenecha aby existovali jak bylo zmineno pravnechraneni zlodeji a dokonce podporovali, na co teda vubec zrizeni pod nazvem stat je?! a nebo radsi uz aby experiment pod nazvem lidstvo byl ukoncen se stitkem nezdarily, a byl by tu pokoj nad zemi.

Martin D (27.8.2012 19:33:06)

Pane Lipšanský, až si odpůrci naprogramují vlastní aplikaci, tak ať si s ní dělají co chtějí a řídí si jí třeba jen podle ostatních lidí. Nicméně se vždy najde spousta lidí, kteří nemají rádi změny. A srovnávat internetové aplikace a normalizaci... to jste snad nemyslel vážně?