Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Julia Schrammová ukazuje na nahotu pirátských stran

Julia Schrammová ukazuje na nahotu pirátských stran

Anonym (26.9.2012 00:00:00)

Vysoce postavená německá členka pirátské strany Julia Schrammová vydala knihu a nechala zablokovat všechny její ilegální kopie na webu.

vaspi@tiscali.cz (27.9.2012 05:14:01)

Styl článku jasně naznačuje. V Čechách zavřeli jednoho vraha, takže je Česko plné vrahů.

anonym (29.9.2012 03:53:59)

je to klasika jednu kozu umazly, jinak její cena rovná se jednomu víken z lepší šlapkou :) , aby sehrála komedi , a tím pádem nahezela hnut na dané hnutí stranu atd :)

Bohouš (2.10.2012 09:53:04)

Omyl vážení, je to tak jak je to uvedeno v tom článku. Ono se to dobře machruje a ještě lépe se porušují autorská práva. Dobře se žije z myšlenek a díla jiných. Ale v pozici, když něco vymyslíte, tak za to něco chcete. Třeba např. zaplatit. Z dobrého pocitu složenky nezaplatíte, rodinu nenakrmíte, životní úroveň si nezvýšíte... Je jasné, že ani vy byste zadarmo nepekli rohlíky, nevařili pivo, nevyráběli cihly... Nejedná se o generalizování. Nikdo netvrdí, že když je jedna koza rohatá, tak musejí být všechny. Já znám pár pirátů, kteří léta jeli na kradených widlích, photoshopu, hrách a teď, když kandidují, tak mají plná ústa otevřeného software, Linuxových distribucí apod. Ono stará pořekadla jsou léty prověřená. Tedy, koho chleba jíš, toho píseň zpíváš.