Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Každé naše kliknutí sledují reklamní agenti

Každé naše kliknutí sledují reklamní agenti

Anonym (3.11.2012 00:00:00)

U Facebooku to všichni známe – napíšeme někomu, že bychom si dali kozí sýr s bílým vínem, a vedle naskočí reklama na lék proti padoucnici. Poslechneme si madam Vondráčkovou na Spotify, a za chvíli to ví kdekdo.

volani.webnode.cz (3.11.2012 22:09:16)

A čo je to ten facebook? Mě jen mrzí že vývoj služeb jako webnode či google sites se zasekl v roce 2008 :( A diaspora je asi pořád nepoužitelná a nepoužívaná.. :(

anonym (6.11.2012 03:55:42)

hm zajimavé , ale jenom možná tak pro ovce , pro lidí co se aspon trochu vyznají to je stará věc :) co se týká mobilu a otravných telefonátu reklamních firem a prodeju , tak většína mobilu už má bleck list :) tedy co já vím android a nokia atd co se týká internetu , tak jenom pitomec vykecá uplně všecko na sebe :))) viz FB-hnus a jiné ovčárny :) co se táký anonimity na internetu existují rozná "meskovače" tedy schovat se za proxy :) případně být napojen do jiné zemně tunelem a od tamtud se pak připojovat na internet atd spusobý je mnoho zaleží jek je člověk "paranoidní" ))) co se týká věci, proč někteří lidí chtějí být na internetu anonimní ,je to jednoduchá ja osobně nikomu do soukromí nestrkám noc a ani jiné věci ! a to samé čekám od jiných ! pokud nerespektují , tak se podle toho taky zařídím )))))))