Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Svět bez reklam

Svět bez reklam

Anonym (22.12.2012 00:00:00)

Všechny televize slibují na Vánoce, že budou vysílat bez reklam. Nepočítají sem však znělky a sponzorské vzkazy, takže je to stejně nakonec jedno.

Fox (22.12.2012 05:38:35)

Mě se reklama tak zajedla že TV nesleduji, na internetu blokuji jakýkoliv pokus o reklamu a svět je hned "hezčí". Teď aby udělali něco s těmi reklamami ve městech a vesnicích. Mám na mysli samozřejmě ty úžasné obrazovky které v noci svítí a snaží se nám sdělit cenné informace o tom jak spasit sebe a okolí. Pokud svítí pouliční osvětlení, tak to moc nevadí. Ovšem narazil jsem na takovouto reklamu v zapadlé vesnici která svítila tak moc že jsem musel zpomalit a krýt si oči rukou protože byla v rovině očí. Dálková světla protijedoucích vozidel byla proti ní dvě svíčky v mlze. V EU se šušká něco o tom že zakáží cigaretu za volantem protože když si někdo zpálí v sutě odvádí to pozornost, ale toto už nikomu nevadí, přitom je to mnohem horší, člověk to může ignorovat, ovšem podvědomě to stále vnímá a pak přichází dříve únava. Ani to debilní rádio se nedá poslouchat kdyby tam ovšem něco hráli v rozumné zvukové kvalitě. Ale chystám se s přáteli na úřady hlásit jakoukoliv takovou to reklamu protože nejen mne to vytáčí a pochybuji že s tím někdo něco udělá.

anonym (26.12.2012 10:20:12)

nevím furt čemu se divíte ? , volíte kretény do vlady ! a pak se strašně divíte že tady v týhle zemi je možné uplně všecko !! na vašem místě bych se nachal léčit pro schizovrenii ! na jednu stranu volíte blbečky , a na druhou stranu se divíte jak to tu je na houby !!

volani.webnode.cz (27.12.2012 01:28:22)

A jak víš kdo koho volil? Koho radádíš volit ty? Myslíš že volby stačí? Koho by zajímali témata jako participativní rozpočty, družstevnictví a nebo by tak může přijít (pokud mu to čas, vzdálenost či finance za dopravu atd. dovolí) seznámit se a pokecat s lidmy z http://alternativazdola.cz -http://alternativazdola.cz/liferay/documents/187913/2158127/2012_12_28_letak_caj_o_pate_Vanocni.jpg?t=1354841264976 Otázka je, jak změnit vztahy, práci, nakupování atd. tak aby se zlepšil/změnil současný systém.

anonym (27.12.2012 03:46:01)

Díky že mě bráníte, ale nemá to cenu. Pán staví na hodně špatných teoriích, poznal že jsem volil špatně, že se rozčiluji, atd. Ovšem nedošlo mu to že jsem pouze konstatoval fakta, nic víc. Emoce jako zloba tam místo nemají protože bych se zbláznil úplně a to nechci. Jsem velice rád že mám rozum takový jaký mám. Navíc bych řekl že se zde nikdo nediví, ono ani není čemu. Tento důsledek je stavem kdy vláda zkouší moment až to přežene a pak jednoduše povolí opratě aby se lid uklidnil.

Bull Shit (29.12.2012 14:17:42)

Hezký článeček.Taky už téměř neposlouchám rádio a TV přepínám hned co se objeví náznak reklamy.Myslím,že spousta ubohých reklam má i opačný účinek,když třeba zařve nějaký zelený skřet tak už vím,že bych si od té firmy nic nekoupil. Občas poslouchám jen ČR 1,2 ale i tam se objevuji "sponzoři" programů ikdyž většina z nás přispívá miliardami ročně na TV+R.Ta svítící oslňující deska je i u nás v Táboře na nebezpečné křižovatce.V ranním pološeru,když zrovna zhasnou pouliční světla je to docela mazec.Z principu ji nečtu.Je to ale snad nebezpečnější než cokoliv mimo chlastu za volantem.Opravdu hrůza.Jinak souhlasím,s volbami to dle mého názoru nesouvisí.Kdyby se všichni oslovení reklamou na ty výrobky vyprdli,dojde to i těm zadavatelům a budou nás méně otravovat.K tomu ale asi nedojde,chování stáda mají docela dobře zmapované,když se chudí zadlužují půjčkami s RPSN tisíc procent (viz "Kouzelná půjčka" RPSN cca 5000%).

Dreit (22.12.2012 11:37:57)

Aby se neřeklo že jsem *****, tak jsem pro jistotu vůbec nenainstaloval Flash Player a světe div se, internet je najednou o moc krásnější! A stačí mi jen jedno pravidlo v AdBlocku: *.swf Jinak za sebe můžu říct, že: - bannery nahoře posílám automaticky do /dev/null (na netbooku zabírají až 1/2 plochy) - bannery dole mi nevadí vůbec - bannery po stranách nevadí, pokud moc neruší (měnící-se pozadí) - bannery po stranách co mě pronásledují při scrollování považuji za vrchol drzosti a posílám do /dev/null Zůstanou mi sice jen panely po stranách a na konci stránky (být to ve stylu lišty od Internet Info, tak si nemůžu stěžovat), ale ty mě narozdíl od těch nahoře nenutí scrollovat :)

reklamní agent - volani.webnode.cz (22.12.2012 18:18:31)

*Tento text obsahuje skryté reklamy a produkt placemant* Server DSL je nástroj na prodej reklamy! Kde reklama končí a kde začíná? Jsem produkt, zboží, nosič reklamy? Jaké mám na sobě značky? Co mám a co používám? Kolik stojím? Za co stojím? Za čím si stojím? Stojím či zaujímám postoje? http://ielpida.webnode.cz/reklamy/ https://sites.google.com/site/poetistickedada/honzad/rec-reklamy Reklama: čťete knížku NO LOGO od Naomi Klan. Zive.cz (reklama) cenzuruje reklamu na doplněk ADBLOCK, jehož autor má v doplňku reklamu na to aby mu lidé posílali peníze. Reklama na politickou stranu. Reklama na reklamu. Reklama reklamy. Co není reklama? Všichni jsme chodící reklamy. Kdo nepropaguje sám sebe, jako by nebyl. Reklama je moc, na ostatní máme subdodavatele které o tom neví. Máte značkový mozek? V jedném nejmenovaném obchodě bylo na vozících psáno: reklama ve vozíku má smysl. Takže milé reklamní produkty a reklamní nosiče - prodávejte se !

Maty123657 (12.7.2013 11:27:20)

Zdravím, chtěl bych Vás poprosit o nezávazné vyplnění krátkého dotazníku. Součástí dotazníku je i zajímavá nabídka. Předem děkuji za vyplnění. http://www.survio.com/survey/d/E3H9Z4G7U9Z4U4Y3K