Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Americké firmy ruší neomezený přístup

Americké firmy ruší neomezený přístup

Anonym (10.1.2013 00:00:00)

Takhle nějak si to americké firmy představují. Žádný neomezený přístup, to tak panáčkové, zvlčili jste a spousty dat se vám zachtělo.

Loupák (10.1.2013 12:58:37)

Nějaký zdroj?

anonym (10.1.2013 20:34:06)

Pátek :) je startrek scifi :) to je zdroj :))))))))))))))) to co píše v článku , bi amíky položilo , a bouřili by se :)

Ddy (11.1.2013 11:36:04)

To: anonym - nechceš se radši vrátit na server Bravíčko.com??! Docela jsi to tu zaplevelil svoji tragickou gramatikou ;o) A zpět k článku: Amerika je země svobody, ale pouze jako reklamní slogan nějaké cestovní kanceláře. Ve skutečnosti se američanům může tak akorát zdát o svobodě kterou disponujeme my v naší malé zemičce. Omezení internetu datovými balíčky, nás naštěstí zbavil závan čerstvého konkurenčního vzduchu v podobě Wifi-Providerů. Zoufale na totéž čekám u mobilního internetu (FUP mě pěkně irituje). Bohužel lidé za velkou louží, jsou odsouzeni platit za cokoliv z čeho jde udělat služba. A pokud by se zmohli na nějaký trochu efektivní odpor, mohli by se dočkat i změny v zákonech ve prospěch těch velkých firem, které jim poskytují internetové připojení.

anonym (13.1.2013 16:58:52)

hm tady je někdo padlý na kebuli ! jelikož jaké máme omezení my a jaké maji američani :? USA : dlouhé zabraně na počkání bz ZP ! krátke zbraně do týdne !! bez ZP ! autometické zbraně na povolení zaleží stát od statu !! mám takový dojem že je třeby povolení federalního uřadu ! dale : co se týká aut : nenmaji technickou !!! mužou si postavit na cestu "cokoliv" (pokud to svítí , brzdi , neteče z toho olej , nedimí ) !! atd je toho spousty ! ČR : Neskutečná buzerace ohledně zbraní! automatické zbraně jen na specialní vijímku MVČR a tu dostane jen kamarád kamarada atd ! problemy z vydavaním, ZP ! Dale : co se týká aut : neskutečné pruzení z technickou ! neskutečný postup dopravního inspektorátu ! dělají problémy všem co nejsou a nebo namají někoho známého na inspektorátu ! atd co se týká korupce : usa nevim byl jsme jen 2 roky korupce ČR je uplně všude ! jak nemate známího nebo miliony tak máte vešínou smulu a to hlavně na uřadech ! co se týká soudu ČR to je kapitola sama prosebe :) zakony si vykládájí po svem ( tedy každý soudce jinak ! uplatnost soudcu v ČR je visoká ! co se táká telefonu a internetu v USA ano sice platí za všechno ale jaké ceny ? o proti nám jsou ředově o destky a možná i vece procent levnější ! a fup to neznejí ! místi hovory maji zadarmo atd tedy v ramci sítě ! atd je vidět že korunovaná ovce nic vic a moje čeština je moje věc ! pokud se vám nelíbí moje nazory tak si NA.....

Anonymous (13.1.2013 19:36:30)

S tou češtinou jsi vedle jak ta jedle!!! Tvoje věc by to byla v případě, že si něco píšeš sám pro sebe. Když ale dáváš něco na veřejnost, tak předpokládáš, že to budou číst i ostatní. Takže když neovládáš gramatiku mateřského jazyka a píšeš na veřejná fóra, je to tvoje ostuda. Na disko bys asi taky nešel jen v zašpiněných trenýrkách.

Toman (17.1.2013 22:47:10)

To je mi zas diskuze. Původně jsem nechtěl vůbec odpovídat, ale nedalo mi to. ROZHODNĚ je lepší "nadměrná buzerace" ohledně zbraní, nebo jak to někdo psal, v ČR než ta prasečina v Americe, kde může mít bouchačku každej idiot, kterej pak přijde do školy a střílí padni kam padni. S autama nemam zkušenosti, nemam auto, ale pravda, ani jedno téma sem nepatří. BTW Tady je to v mnoha věcech hrůza, ale v Americe bych asi žít nechtěl.

radek (14.1.2013 08:18:21)

zbrane: pocet zabitych v USA je mnohem mnohem mnohem vetsi jak u nas (prepocteno na 1000 osob). auta: pocet nehod nekolika nasobne presahuje pocet nehod u nas a tim padem je i mene smrtaku. Kdyz se bavis navic o zbranich, tak to omezeni je mensi jak napriklad ve svedsku. Uz jen kvuli mysliveckym honum, kde se rocne nekolik lidi zrani (nastesti obvykle nezastreli). Auta-mel bych radost, kdyby do me napalilo auto, kvuli tomu ze nebrzdi. Jsem rad za tyto zakony. a STK vozu je hodne mirna a projde i 20let stare auto, pokud je ve slusnem stavu.

Fox (14.1.2013 13:04:40)

A Vy by jste chtěl aby auto staré 20 let neprošlo i když je ve slušném stavu? Tohle má být známka hodně mírné STK? Nebo bude lepší když vás vyhodí za křivě namontovanou SPZ? Pokud do Vás nabourá někdo kdo měl špatné brzdy tak STK ani 100 dalších nařízení nebo omezení s tím nic nezmůže a je naprosto jedno zda se to stane v USA nebo u nás. Snad jen v USA máte šanci dostat peníze které pokryjí opravu vašeho vozu, u nás nikoli dokud nepohrozíte pojišťovně provinilce soudem. Protože uplatňování amortizace je v tomto případě dost zvrácená praxe, stejně tak proplácení pouze neoriginálních dílů. STK Vás ochrání pouze v případě že před každou jízdou dovezeme auto na valníku na STK, nikdy to není záruka toho že všichni mají auto na 100% v pořádku. Argument s větším omezením zbraní ve Švédsku mnoho neobstojí neb žijeme v ČR a ne ve Švédsku. Ve Švédsku mají také lepší jídlo a platy, ovšem i tato informace je nám k ničemu protože tam nežijeme.

radek (15.1.2013 09:34:10)

Ja snad rikam ze jsem proti tomu STK co mame? Tady v tom state je jiny problem a to je obchazeni zakonu-2 stejny oktavky, vymeni se jim spz, nebot to druhe by neproslo a hle, maj stk oba vozy. a 20 let stare vozy malokdy splnuji STK, jen jim to proste projde za nejakej malej baksis. Kdyz vidim, jak ten favoritum a feldam upadavaj kusy blatniku, tak se obcas zacinam bat na silnici.

Ddy (15.1.2013 11:13:00)

To Anonym (ten "retardovanej"): Tohle je moje poslední reakce na tvoje příspěvky, snad z toho něco pochopíš. V mém komentáři jsem se soustředil na Informační technologie, jejich omezování a placení. Nechci řešit na serveru DSL zbraně a jejich dostupnost, nebo schvalování aut do provozu podle jejich technicého stavu. Na to jsou vhodnější stránky. Ale ty odvozuješ míru svobody podle dostupnosti zbraní a podle "vozového parku" v danné zemi?? Pak bych řekl že úměrnost je naopak nepřímá - ti kdo vydělávají na výrobě a prodeji zbraní a aut, mají v USA takovou moc že dokáží tento segment zvýhodnit prostřednictvím zákonodárců. To nesvědčí o větší svobodě. ;)

anonym (16.1.2013 03:27:00)

cituji : A zpět k článku: Amerika je země svobody, ale pouze jako reklamní slogan nějaké cestovní kanceláře. Ve skutečnosti se američanům může tak akorát zdát o svobodě kterou disponujeme my v naší malé zemičce. reagoval jsem pouze na tohle . soudruhu !!! takové pindy z příručky "KSČM" si nechte na schuze :) Neříkám že amerika není blbákov ano to je , každá zemně má mouchy ! ale co se týká buzerace uřadu tady v čr to fakt nemá obdoby !!!

anonym (16.1.2013 05:28:13)

vrat se na zakladni skolu a douc se cestinu, retarde!

anonym (16.1.2013 05:28:49)

vrat se na zakladni skolu a douc se cestinu, retarde!

OSPF (25.1.2013 12:31:54)

Zkus si v USA nadavat na policisty jako to delaji panove z occupy praha a uvidis, kdo ma vice svobody. Zkus si v USA vytahnout na prezidenta pistol. Zkus si v USA vyhrozovat soudcum. Meles nesmysle a delas ze sebe hlupaka.

v.m. (19.2.2013 20:25:43)

no to se potkali dvaa.

Radek (11.2.2013 21:26:37)

Tak čeština je jedna věc, ale kdo neviděl neuvěří. Stačí v Miami vylézt před letiště a půjčit si auto. Naco by měli semafory když všude platí stejná pravidla. Na co by měli "technickou" když všichni vědí, že se jedná o korupční instituci a bez dobrého auta tam stejně nikam nedojedete a navíc oni trestají zločince a něco podobného jako byl neodsouzený prokurátor Vaš nebo ohromná řada dalších zmrdů. Prostě nebe a dudy! Navíc oni když ze sebe dělají pupek světa tak je to jiné než když ho ze sebe tady dělá kdejaký Lojzík Vomáčka. Oni si alespoň věří! Viděl jsem tam u obchoďáku značku pro postižený - borec tam zaparkoval a přijel policajt ukázal na značku kde bylo 250$ a nikoho nenapadne s ním diskutovat. Tady ta banda zkorumpovanejch línejch debilů si léčí komplexy na nevinných a bezmocných.