Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > O babičkách na Skypu a na Facebooku

O babičkách na Skypu a na Facebooku

Anonym (16.2.2013 00:00:00)

Už jsme si zvykli na klišé, že Facebook je pro mladé, staří lidé nad padesát jsou biologicky neproduktivní.

host (17.2.2013 20:45:24)

Velmi pekne napisane-dala som zdielat na fcb ;-) a dakujem!

Toman (17.2.2013 22:14:35)

Je to tak!!! Pěkný článek!

anonym (19.2.2013 06:30:31)

mno pěkný , ale jedna věc se lidem na 50, musí přiznat nebyt jich tak by hodně servisáku co dělají PC mnělo po "dením chlebě" protože tihle lidé ned 50 let jsou opravdu uživatelé , a leckdy by jste se divily co dokaží napáchát v PC za horor !! třeba : jeden člověk "nad 50" mněl takovou zbírku viru a havěti na HDD svoje pc že jsem tomu ani něvěříl , a když jsem se ho ptal co dělal ? tak pry nic jenom pár starých her a interneteexplorer :) hm pěkny . Je sice fakt že at si každy dělá na pc co chce je přeci jeho , ale proč lžou ? akorat člověka na se*ou dale pak nějlepší jsou ti ktaří donesou na opravu nooutbuk :))) že jim nejde , když se jich optáte co sním dělaly tak samozřejmně niicc jen jsem ho večer vypnul a rano už nešel zapnout :))) hm tak uvídímě co stím ,,, po rozebrání vidno že notebuk sloužil jako podložka asi pod koryto pro prase , zbytky čaje kafe a drobku :) deska samo mrtvá atd ten kdo děláš ohledně HW praci tak mi dá za pravdu , ale samozřejmně jsou takoví i mladí lidé , co jim nezaleží na věcech ! tedy pokud to zrovna není Iphone 4/5/xxxxx nebo najký milovaný mazliček kterému se věnují více než dětěm co si nadělaly !!

Jiří (19.2.2013 14:14:50)

Když tak pročítám tvůj příspěvek, tak mne napadá, kolik máš vlastně ty. Podle pravopisu a uvažování máš spíše nad 100 a už jsi trochu dementní, nebo máš, a to zřejmě bude pravda, věk na druhou stranu, odhaduji tak kolem 11 roků, možná ještě méně. Doporučuji, ve smyslu poslední věty tvého příspěvku, podívat se do spodního prádla, co tam máš nadělané.

anonym (21.2.2013 07:43:07)

no je vidět kolik dědečku se tu ozvalo , aspon že umí psát :) ale většinou co se týká HW pc a jak udělat neskutečný binec v PC na to jste mechří :)) a to ne mluvím o tom jak to vypadá za za volaten ze staršima lidma ! někdy má člověk chut jim propíchat na cestě gumu aby dale neohrožovaly jiné !! ale to se týká i mladich ale ti zase jezdí jak hovada ! ( rychle dělaji naschvály atd a myslí si že oni jsou nazranitelní a nesmrtelní ), ale starší líde zase většinou jezdí ( pomalu-relavativně , nevědí na co jsou spětná zrcátka ! a z 90 procent nepoužívají blinkry ) a to ani nemluvím o takových co jednou za rok vytahnou svoji škodu 120Ls za garaže a nalijí tam buch ví co aby ušetřily ! a pak se za nima neda dýchat :( , nemluvě o takových jedincich co jsou schopni do škody 105 120 atd nalít benzol nebo benzen ! benzol pro spalovaní tvoří kianidy :( aspon podle zapachu po mandlich , ale to jim dědečkum navadí :) a už jsem psal milionkrát že moje psani je moje věc ! muj nazor je muj , a když se to někomu nelibí tak jeho problém , ale at to nečtě !!!

Pacák (7.4.2013 20:24:05)

Na co jsou spětná zrcátka nevím, ale vím na co jsou zpětná.

Pacák (7.4.2013 20:28:36)

Uff, buch ví ? to je tedy síla, ten váš opus. Ps. prosím o vysvětlení, co znamená výraz pomalu-relativně. Vám bych svěřil svůj notebook jedině pokud by byl vytesán z kamene. Ps. Jakým jazykem píšete? Pokud nejste Čechistánec, omlouvám se.

důchodce (19.2.2013 19:55:57)

Milý "mladíku", nežli budeš kritizovat, nauč se aspoň česky, chudáku :-)

Rozum (20.2.2013 03:46:05)

Chtel jsem to napsat ale tys predbehl :-) ale treba opravdu mluvil o zenach :-D nechapu fakt ne ale spousta lidi pisou skoro vsude tvrdy y. Takovy bych vracel na zakladni skolu

anonym (21.2.2013 07:34:26)

a kdo říká že jsem čech troubo :)

v.m. (19.2.2013 20:07:39)

kdyz te tak ser.u, tak jim nedelej servisaka. a kdyz zaplatej, ty jejich prachy te neser.u???

anonym (19.2.2013 07:24:31)

nic nemnění na fakto že Fb a jiné humus " sítě " by se mněly zakázat ! a ten kdo tam "chodil" poslat na psychiatrické vyšetření :)))))))))) jelikož normální člověk nemá většinou potřebu vyblít na sebe a okolí všecko !

v.m. (19.2.2013 18:10:22)

kdyz debil prijde jinam, ( nemusi to byt fb ) dokaze to same zlo udelat i tam! problem je v tom, ze jim nekdo umoznuje se tak blbe chovat!

Dan (21.2.2013 01:35:06)

Pane Lipšanský, předně bych chtěl pochválit vaše příspěvky. Pěkně se čtou. Ale zde mám pocit, že mícháte hrušky s jablky. Chápu váš nepříjemný pocit, který máte z lidí, kteří podceňují schpnosti jakkoliv handicapovaných lidí. A není na škodu že vás motivoval k napsání tohohle příspěvku. Ale vámi jmenovaní lidé, které dáváte jako příklad toho co můžou dokázat lidé s věkem nad 50 let, jsou (nebo byli) výjmeční. Jednak dobrým zdravím, které jim dovolilo dosáhnout úspěchů v "důchodovém" věku. Ale hlavně vynikali nadprůměrnou inteligencí - někdy až genialitou. Tito lidé by pravděpodobně nestáli frontu v Kauflandu na zlevněné banány. Ale buďte si jist že podobně (z pokledu těch fejsbukových kritiků) "absurdní chování" průměrně inteligentních lidí "nad 50" - přesně tohle čeká někde v budoucnosti na autory těch kritických stránek. Pokud nejsou schopni nadhledu dnes, když jsou mladí - ve stáři to už vůbec nedokážou. Budou pak terčem posměchu těch mladých, kterým budou překážet. Ps:Ještě gratuluji vaším rodičům a dalším žijícím předkům ve vaší rodině, kteří si rozumějí s informačními technologiemi - opravdu to není obvyklé ;)