Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Je pozdě na hlasitou hudbu, když nemá v kom znít

Je pozdě na hlasitou hudbu, když nemá v kom znít

Anonym (9.3.2013 00:00:00)

Tak zní text jedné písničky skupiny Fleret. Vybavila se mi, když jsem tuhle na YouTube zhlédl dokument o české krajině.

anonym (9.3.2013 03:52:18)

tam nevím jestli aoutor má deprese nebo trochu přebral :) decentně sentimentální članek :) ale nelze nežli souhlasit z prvníma třema odstavci tedy v duchu jak se znás snaží udělat tupé ovce :) které volí toho koho chtějí více , věty typu "volte karlíčka" :) za prvně nechápu kdy Ove nechaly rozum , volít dedka ktery má dost roku :( za b fort se tvaří že chrápe nebo opravdu chrápe ! prostě dokonalá ostuda pro čr ! ale to jsou jen malé věci co normálnimu člověku vadi na " karlíčkovy " jsou daleko horší věci než jeho slavně spaní nebo jak se totálně strapnil hymnou čr ! hlavní je koho je to sluha ! ale stačí používat google i blbec najde věci nad ktarými stojí rozum ! tedy co se týká ! karlíčka ! tím jsem chtěl na razit na jak ovce jsou tupé a čím dál vácí degenerují jak psychicky tak fizicky ! dík nedostaku času z toho plyne nedostatek fizického pohybu , atd ovečky až vám to dojde co vám provědly tak bude už pozdě :) ale to je ovčí problém :))))

Pepa (9.3.2013 10:36:24)

Co je to za jazyk ? Ty až dostaneš rozum, ty si odpočineš.

anonym (9.3.2013 19:57:18)

a odpověd na to jak píšu : pišu tak jak vypadá naše republika tedy špatně :) a komu se to nelíbí tak at to nečtě nebo at tahne ke svým milovaným Amíkum !!!

kotoul (9.3.2013 21:04:28)

Chlapče, ty máš dost. Už to nehul. Tady jsi na veřejném serveru, takže se tady leda tak dobrovolně veřejně ztrapňuješ a jen všem ukazuješ, jaký jsi pitoma. Věř, že je mi tě akorát tak líto, jak sám svou hloupost nevidíš, a ještě ji silácky kolem sebe rozhazuješ.

anonym (9.3.2013 21:56:22)

checht :) další ožunger co si myslí že mu život ublížil :)za prve nehulím za druhé nikde není řečeno že nemužu psát říkat svoje nazory , a nikde není dano jak má člověk psát :) a komu se to nelíbí tak prosím at to nečte ! moje psani moje věc ! ja vám taky nekecám do toho co děláte a píšete atd :) A pokud jste ten typ zhýčkaný super správně psanýma knižkama :) tak věřte že bez korektoru by jste to ani nepřečetl :) neříkám že moje psaní je bez chyb a nebo spravně česky :( a už jsem tak psal moje krédo je nas*at aspom 5 lidí deně :))))) a vy jste číslo 4 ještě jeden a bude splněno :)))))

Toman (12.3.2013 18:07:03)

Opět dost supr článek, jako skoro vždy od p. Lipšanského! Hlavně s tím názorem na to dnešní nesmyslné dělení lidí nelze než souhlasit. P.S. Volil jsem Zemana a nestydím se za to. :) Ano není to ideál, ale to nikdo z nás.

vasjo (9.3.2013 10:43:22)

Přesná reakce přesně podle toho, co se píše v článku. :-) Akorát anonym nazývá druhé ovcemi - a dává tím najevo, jak on není, jak on se vymyká, jak je prostě elita. :-)

anonym (9.3.2013 19:56:05)

ne elita ne , ale ten kdo ještě vidí co se tu děje :)

Franta (14.3.2013 09:38:10)

Sni dál

volani.webnode.cz (10.3.2013 00:53:33)

Já mám doma placku s Karlem. Ale s Karlem Marxem. Zdá se že měl v mnoha věcech pravdu. PS: učím seniory tvořit webové stránky.

Fany (29.5.2013 18:48:28)

A nevíš/nevíte, kde by se dala sehnat? Hledám, ale nenašel jsem, kdyžtak díky za echo.

Dan (10.3.2013 23:11:19)

Ano, je tomu zhruba tak jak pan Lipšanský píše. A za sto let tomu bude určitě jinak - třeba lidi ani nebudou chodit ven a veškrý servis budou zajišťovat roboti. Nebo možná lidi budou žít ve velikém komplexu ze kterého nebude potřeba vycházet ven (což už dnes funguje). A ti co zůstanou na vesnicích, aby měli blízko přírodu se budou lišit ještě víc. Ale devalvováni budou pouze v očích lidí mentálně-krátkozrakých. Tak jako dnes - to jedinné se nezmění. PS: Všem čtenářům DSL-ka: S hloupostí se nedá bojovat (hloupý vás nejdříve stáhne na svoji úroveň a pak porazí zkušenostmi). Jediné co lze je hlopost ignorovat. Proto už nereaguji na Anonyma-Analfabeta a ani nečtu jeho komentáře. Doporučuji všem stejný přístup - jednou, časem snad najde sobě rovné a mezi nimi zůstane. :o)