Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Lidi ze seznamů

Lidi ze seznamů

Anonym (6.4.2013 00:00:00)

Každé ráno před pracovním procesem si udělám espresso, zapnu počítač a počkám, až naběhne. Poté naskočí Skype, ICQ, Gtalk, Jabber...

babča (6.4.2013 11:25:55)

Skvělý článek!

Fretky (9.4.2013 08:55:58)

Já to měl před nějakou dobou podobně. Nakonec jsem se vrátil k gmailu (google apps)a mobilu. Když mi někdo něco chce - kontakt má. Věděl jsem kdo je kdy on line, kdy jde na obídek, kdy dom, kdy doma pustí PC, ale napsal jsem mu - on mě . NE! A teď - nic mi tu nesvítí a klid :-)

jabber (7.4.2013 22:42:56)

Moc hezký článek.

sx (26.4.2013 21:23:39)

mozna hezke, takove nadlehcene zamysleni o sieste, ale nevim co cemu se divi ci zabira tim? je to proste tak, ze pokud s nekym neco nemam spolecneho ve skutecnem zivote, tak nac nejake vztahy udrzovat navstevama a tak? ale ja nejsem spolecensky clovek, a aspon pro chlapa, soc. site jsou skoro na nic, pokud je nevyuziva pro rozumne ucely jako treba konicky ci neformalni prace, ale zenskym je velmi snadno se vlakat do virtualniho zivota, jelikoz jim staci se ukazat i na tom nejmrtvejsim fore a hned se tam sleti chlapi, kdyz to chlap muze cely den hazet smajly na sklo a ani jedna se neozve. ale tak zalezi jak se vezmou minusy a plusy, jestlije vyhodou je mit moznost kdykoliv si popsat a nemit nudu a i treba mit z toho materialni vyhody a nebo treba delat uzitecnejsi veci okolo domu a pro sebe, coz jinak kdyz nam jde net, elektrika a tv tak se ani k jednoduchym vecem nedostavame.