Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Windows "Blue" = Windows 8.1. Nová verze systému se objeví každý rok

Windows "Blue" = Windows 8.1. Nová verze systému se objeví každý rok

Anonym (8.4.2013 00:00:00)

Společnost Microsoft se dost možná vrací ke starému číslování nových verzí Windows. Windows „Blue“, které vyvolaly rozruch v minulých týdnech, nakonec budou Windows 8.1 – nový systém bude obsahovat různé novinky a předělávky (nepůjde tedy o servisní balík), ale na druhou stranu změny v jádře nebudou natolik velké, aby je Microsoft vydal jako zcela nové Windows, tedy pod číslem „9“.

bzum (8.4.2013 01:52:41)

Microsoft to sice service packem nenazyva, ale podle me se stale jedna jen o vetsi service pack i kdyz by tam melo byt take nove jadro a muzou si to cislovat jak chtej. Pridaj funkce, ktery uz mela obsahovat 8 a k tomu par novych a hned je z toho 8.1. Jde jen o marketing, ostatni taky svoje systemy a software takhle cislujou, ono to na prvni pohled vypada lepe a desetina za celym cislem nikdy neznamenala uplne novou verzi systemu, tak tady to bude stejny a kdyz se nic nezmeni tak bezplatny.

bzum (8.4.2013 02:00:23)

To ze desetina za celym cislem nikdy neznamenala uplne novou verzi systemu jsem tam asi psat nemel, ale uz mi to tam ujelo. Puvodne melo byt, ze v tomto pripade to nebude znamenat uplne novou verzi systemu, i kdyz se to tak bude tvarit.

nikox (1.5.2013 13:44:55)

Zdravím, pokud by někoho zajímaly detaily o chystaném Windows 8.1 tak se podívejte na můj článek zde: www.lnews.eu/co-vime-o-windows-blue