Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Abychom se nemuseli zvednout z křesla

Abychom se nemuseli zvednout z křesla

Anonym (4.5.2013 00:00:00)

Uvědomil jsem si to teprve nedávno, když jsem zahlédl několik dovozových aut z jednoho obchodu s potravinami. Něco s námi není v pořádku.

Jenda (4.5.2013 10:07:25)

Buďte v klidu, čundráci ještě nevymřeli... ;-)

anonym (7.5.2013 06:45:17)

Hm kdy už pochopite že : že Ovce musí být hloupé - neinformované- zblble reklamou - a nejlip aby nikam nechodily ! a seděly doma a toho se dá zajistit jen tím spusobem že se jim vše naservíruje pod nos ! a tím se dostávám k tomu , hloupá a tlustá ovce doma je ideal pro USA a bohužel i tedka pro EU a zbytek světe !!!

Miloslav Ponkrác (4.5.2013 17:29:14)

Myslím, že Fleming by dnes ze supermarketu získal dostatek materiálu a svůj objev by zrealizoval rychleji. Dnes mají větší problém ti, kteří ze supermarketů nechtějí přivážet materiál pro výzkum penicilínu.

Q.Q (4.5.2013 19:38:57)

"Jistě, vznikají nové vynálezy. Ale k čemu? Zase jenom pro hraní si a zábavu, odvádění pozornosti." člověka vždycky hnal kupředu zbrojní průmysl a v dnešní době tomu není jinak - http://www.darpa.mil/Our_Work/

Fox (5.5.2013 18:15:26)

Zlenivěli? Nevím no, asi jsem obklopen jinými lidmi než pan Lipšanský. Mě život naučil co si udělám je dobré a dobře. K tomu espressu. Přestal jsem chodit do kaváren protože žádná neprodukuje takové espresso jako já doma. Kávu si už pražím sám v popkornovači s lepším výsledkem než některé "vyhlášené" pražírny takže mám jistotu opravdu čerstvé suroviny, profi mlýnek Carimali mám defakto zdarma, no a kávovar na úrovni nového stroje za 16000 mám za tisícovku protože jsem nebyl líný a prošel si inzeráty. Sada krásného karlovarského porcelánu vhodného na espresso mě stála v bazaru 400. I ta navigace mi pomohla, umožnila mi bezproblémovou a klidnější cestu městy kde je složitý provoz. Nemusím dávat bacha jestli jedu správnou cestou a mohu se plně věnovat řízení. Jsou s ní také fajn noční výlety. Kouknu se na mapy kde jsou zajímavé cesty po hřebenech vrchů a tím směrem vyrazím, klidně bez navi. Ale mám s ní jistotu že mě z neznámé cesty dovede bez problémů domů. Také když mě zrovna nenaviguje a zobrazuje pouze mapu tak mě nepřekvapí ostrá zatáčka bez značení. A až mě uvidíte tahat z obchodu plný vozík potravin který vypadá jako bych se připravoval na třetí světovou bude to jen proto že nemusím tak často do obchodu. I když teď mě nejspíše čekají nákupy potravin v zahraničí. A nákup některých potravin na internetu je bohužel nutností. Buď má místní krámek vyšroubovanou cenu do astronomických výšin, nebo nemá požadované zboží pro jistotu vůbec. Oblíbil jsem si sypané čaje Chelton, basilur, tarlton a impra. V krámku kde je prodávají stojí plechovka Chelton přes 200 korun, to že by prodávaly samotné čaje bez plechovky neexistuje. Na internetu mě stojí plechovka lehce přes 100 korun a samotný čaj bez plechovky se dá koupit už za 50kč. Já chápu že musí živit samotný chod obchodu, ale ty rozdíly jsou prostě moc velké. To samé je i s kávou. Nedávno si pořídily v jednom krámku domácí pražičku a mají samozřejmě i zelenou kávu. Leč když jsem si u nich objednal čerstvou kávu tak tři várky doslova spálili. Musel jsem majiteli krámku říct na jakou teplotu musí pražit, pak bylo vše v pořádku. A to nemluvím o ceně, majitel mi prozradil že jej kilo kávy stojí kolem 220 korun a že dodavateli stačí když odebere 2kg za měsíc. Nepraženou mi pak chtěl prodat kilo za 560 a praženou za 1000. Když mi to řekl tak jsem mu jen poděkoval že mě přinutil objednat si zelenou kávu ze Slovenska za 200kč/kg. Čeští dodavatelé zelené kávy se se mnou ani nechtěli bavit o tom že by mi prodali zelenou kávu a to ani v případě že bych odebral 15kg. Tady s tímto deformovaným trhem se nedivím že krachuje. Mohou si za to sami.

Janfi (3.7.2015 23:23:06)

Prosim ta mozes mi napisat na akej stranke objednavas tu kawu lebo ja som nasiel najlacnejsiu za 10e 1kg .na ceskej stranke som nasiel aj za 200kč ale dovoz do SK nerobia .dikes