Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > XBox One - samá omezení a zákazy

XBox One - samá omezení a zákazy

Anonym (5.6.2013 00:00:00)

Microsoft přivedl na svět novou verzi své herní konzole Xbox a jak je v podobných příležitostech v dnešním digitálním světě chvalným zvykem, neobešlo se to bez malého nadšení části recenzentů a příštích zákazníků.

anonym (6.6.2013 00:07:40)

Spíše by mně zajímalo k čemu vlastně jsou takový konzole dobré ? , podle mně k Hov** ! tohle MS trochu přepísknul kicknet online :) připojeni defalto online jinak mate smuslu :) mno doufám že tohle uštědří konzolím dost razantni ranu :) kež už by byla poslední aby konzole daly pokoj !

Fox (6.6.2013 04:18:09)

No nevím, velký dopad to bude mít i na rodiče. Vím o dost lidech kteří konzoli nekoupí dětem jen z principu pokud bude nutné stálé připojení. Ono je to pro mrkvosoft asi nutnost, dost se pirátí čemuž se nedivím vzhledem k cenám titulů a spousty budoucích majitelů jen budou zase čekat až se prolomí ochrana pokud zavedou desátky z bazarových her. Ale pokud na to zákazníci dobrovolně koupí přistoupí je to jejich problém. Proti konzolím nic nemám, jen by trochu mohli vylepšit optimalizace portů a zmírnit exkluzivitu. Koupil jsem si tomb raider anniversary a celkem mě překvapilo že DLC je jen pro Xbox a majitelům PC vzkázali že můžeme být rádi že hra vůbec vyšla pro PC.

anonym (7.6.2013 00:06:01)

tomba nehraji takže to mám někde :) a jinak konzole není nic jineho než na tahnaí peněz z lidi tedy z ovci !:)

Dreit (6.6.2013 05:06:55)

To periodické přihlašování na servery má pro MS dvě hlavní výhody: - může odstřihnout hráče jednotlivě jak se mu zlíbí (a možná i posílat názvy souborů z připojených paměťových médií aby se OSA měla dobře a mohla hráče navštívit) - až se rozhodne vydat náhradu za XboX, prostě vypne server/změní klíč a z herních konzolí se stanou bezcené krabičky. Další možností je to, že nedovolí hrát hráčům se starší verzí firmware, který například neuměl tak dokonale špiclovat ;)

Kozec (6.6.2013 09:45:09)

Co furt ludia blbnu s tym PSx? Uz o jeho spatnej nekompatibilite pocujem aspon sty raz. PS3 bolo spatne kompatibilne s PS2 dlhe roky (potom vysiel novy model, ale kompatibilny sa da kupit dodnes) a rovnako tak bolo PS2 kompatibilne s PS1. Takisto Nintendo, kazda dalsia verzia konzole alebo handheldu je kompatibilna _aspon_ s tou predchadzajucou. Novy XBox bude v tomto vcelku novinkou.