Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Člověk už není potřeba

Člověk už není potřeba

Anonym (15.6.2013 00:00:00)

Hollywoodská studia prý uvažují nad tím, že nebudou již nikdy více potřebovat živé herce – jsou drazí, mají často přemrštěné požadavky a roztodivné libůstky, k jejichž splnění aby producent sháněl zlatou rybku a tři přání.

Toman (15.6.2013 04:21:02)

Super článek, jako skoro vždycky!!!! :) Sdílím váš názor!

Marcela (15.6.2013 13:57:53)

Honzův článek mi připomněl zásadní (a všeobecně známou věc), která byla publikována v posledním zpravodaji Syndikátu novinářů ČR k současné situaci v médiích (kde se stále snižují stavy novinářů a nabírají se drazí manažeři): ...pokud chci jako své živobytí péct lidem rohlíky, nemůžu přednostně vyhazovat pekaře?. Hm, i já znám hodně "pekařů", kteří si museli najít náhradní práci, zatímco jejich původní zaměstnavatel recykluje a slepuje vteřinovým lepidlem staré rohlíky, aby je pak prodával jako údajně čerstvé a voňavé. Bohužel často ?chutnají? jako to skutečné rozpékané pečivo, kterého je teď všude plno, že o normální poctivý rohlík nezavadíš... (vím, že kritizovat je snadné, ale snad s tím ještě i něco můžeme dělat, ne?)

Dan (15.6.2013 14:57:03)

This is The American way! ;o) ..proto už pro americkou společnost (firmu) nechci nikdy v životě pracovat. Jak jsem někde četl ftipnej postřeh: Americkej manažer přinutí krávu dojit tolik mléka co zvládnou čtyři - a pak si najme tým specialistů, aby vypracovali prezentace a grafy vysvetlující proč kráva chcípla.

Q.Q (15.6.2013 23:49:42)

"manažer je člověk, co si myslí, že 9 žen za 1 měsíc porodí dítě" :)

anonym (17.6.2013 01:15:28)

ono platí jedno . tenhle systém není dlouhodobě udržitelný !! a až to "zkrachuje" to se potom budou dít věci :) osobně si mslím že bude jedno jestli jste " pekař " nebo " manažer " , "přežijí jenom ti co se umí o sobě postarat " myslým tím vypěstovat potraviny atd ! tupé ovce pojdou hlady :) jelikož už na tolik zdegenerované , za ani nebudou vědět jak se uživit , jelikož system zkrachoval a tesco je zavřené :)

Mav (21.6.2013 10:50:16)

A proto mám doma legálně vlastněný Savz.58, 3 samice belgických obrů, vedle domu louku, po těch vedrech seník plný, na zahradě domácí zeleninu a bylinky na přilepšenou. Denně 6 čerstvých biovajec, jablka se salvestrolem, jahody apod.Sousedi 8 nově narozených selat. Nějaká koruna se také najde. Denně 2 hod práce navíc. Kde kdo řekne: to je nevydělaných peněz!! Omyl, takovou hodnotu za ně nedostanete, protože bio jídlo v této kvalitě nanakoupíte. Leda šméčka v HyperSuper - vodu s kyselinami a pesticidy v obřím ovoci a zelenině bez minerálů a vitamínů, rychlené maso... škoda mluvit, tady jsou peníze úplně k ničemu. Nic neprodáváme. Vše spotřebujeme doma, jak se děcka těší na pořádně chutné jídlo, když se přiřítí z velkoměsta, kde dělají svůj busines. Před lety jsem lidem domlouval, proč vše sází na Facebook. Dívali se divně. Teď si někteří vzpomněli.Teď si uvědomují, jak lehce spolkli návnadu: Kdo není na Facebooku, jako by nebyl... : panáček, co tohle spustil, zcela vědomě vzal 50.000.000 dolarů na rozjezd projektu od... Dělám do telekomunikcí, rodina mi léta nadávala, že to se zabezpečením přeháním až paranoicky. Již si to nemyslí. Proč asi před 6ti lety nakoupil údajně stát dekryptovací mašiny od Skypu? Ti parchanti to prodávají všem vnitrům za těžký peníze. Proč první obranou dotčených po nedávném skandálu byla slova: Nikdo se Vám domů nedívá. Toto nebyl dobrý tah, nezvládli to v úleku. Kolik miliard stál nákup této firmy? Na to si každý může odpovědět sám...

babča (19.6.2013 20:22:46)

Trochu se obávám, že my už dokážeme jen nadávat, ale skutek utek. Prostě remcáme, ale šlapem v tom kole dál. Maximálně vymyslíme vtip na politiky. Nemyslím, že by jim to jakkoli ublížilo.

Dan (15.6.2013 15:08:22)

"Rozdíl je v přístupu!" ..kdo chce žít ve virtuálním světě v něm žije. Říkejte mi třeba lůzr, ale já si volím vlastní cestu. A je mi lhostejný názor veřejnosti. Jinak myšlenka virtuálních herců už byla zfilmována v roce 2002 - SimOne. Přeju pěkný den...

Filousdan (15.6.2013 20:38:39)

No, zrovna Benátky na Google street nenajdete, ještě jsou místa, kam musíte osobně :-) I když jich ubývá : http://maps.veniceconnected.it/en .

Mar! (18.6.2013 16:43:06)

OK, potvrzuji, super!