Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Lepší je být chudý a žádná celebrita

Lepší je být chudý a žádná celebrita

Anonym (6.7.2013 00:00:00)

Docela by mne zajímalo, proč tajné služby celého světa sledují různé lidi a dělají odposlechy. Dobře, pochopil bych to u vysokých činitelů a politiků, možná herců a zpěváků. Ale proč by někdo měl sledovat různé nýmandy, jakým jsem třeba já?

Parsifal (7.7.2013 14:48:53)

Je pravda, že to, co já vkládám na internet nikoho soudného nemůže zajímat. Ale argument, že "slušný člověk stejně nemá co skrývat" vede právě k tomu Orwellovi. A kdo je slušný člověk?

anonym (10.7.2013 09:16:13)

Hm lídé porušují základní pravidlo a to "přirozený vyběr" , a tím pádem jsou ovce dopředu odsouzený k zaniku ! co se týká toho že člověk na sebe vykecá uplně všecko ano buhežel pravda , a lidé "ovce" jsou čím dal blbější a vykecají na sebe čím dál vice informaci , ale těm co vládnou je to furt malo malo malo !! tak raději sledují všechny všechno atd :) že je to sice v celku k ničemu to je sice pravda , ale dají se tím ovlivnovat "masy" sice jsou taci co se dokaží učině branit , ale bohužel dík blbým "ovcim" ktaré všechno odkývou , jsou i ti co se braní sledovaní manipulaci atd nakonec donuce k tomu samému co ty tupé ovce ! (myšleno tak že stejně je normalní člověk, donucen koupit to co mu servírují v obchodě atd a nebo časem stejně musí přistoupit na čast hry co je nucena ostatnímy ovcemi asi tak najk ) ale jedno mně těší ovce jako druh jsou odsouzeny k zaniku , jako každy jiný druch co nebyl schopen adaptovat a nebyl " agresivní " a nedolazal se prosadit !!!

vasjo (10.7.2013 12:12:54)

Herdek, tenhle tejden má ovčák nějaký zpoždění se svejma ovcema! Až ve středu?

anonym (11.7.2013 03:41:44)

hm jak už jsem xxxkrát pišu podle toho v jaké je stavu česká republika , jelikož je v PRD*LI a komplet rozkradena , ta podel toho vypadá moje psaní :) a dovod proč je stav ČR takový jaký je je jasný , blbum a ovcim jaky jste vy dva je to jedno , hlavně že mají svoj mini pisek na kterém si hrabou nic vic nic min , a zbytek je nezajímá a ani nehodlaji nic dělat pro to aby se stav čr zlepšíl a co více dodat snad je to že ovci se týká to jsem psal up a v jiných vlaknech :)

L. (10.7.2013 14:49:46)

Přesně zase Anonym s ovcemi.. Jak jsem psal již minule, jste dost trapný a všem jste pro smích. Řekl bych, že budete ten typ člověka co je osamocen a neví co dělat, tak si vymyslel nějaké své ovce:D.. Mimichodem chce to podívat se na pravopis Ty Ovečko jedna.. Nauč se kde se píše mě a mně..smích :D

Dan (12.7.2013 21:57:09)

Naopak - jeho gramatika se dramaticky zlepšila :o))) Zkuste si najít články před několika měsíci... To vás pak nepřekvapí že zvládne do pěti vět nacpat 8x slovo ovce v různých pádech.. (nepočítal jsem to - odhaduji) :o)))

vasjo (12.7.2013 22:43:07)

Inu, už se těším na další ovčákův zápich. Jistě to bude informačně hodnotné a třeba se dozvíme, kdy se ovcím má stříhat vlna, a jestli jsou ovčáci inteligentnější než papoušek. ;-)