Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > BlackBerry na prodej

BlackBerry na prodej

Anonym (15.8.2013 00:00:00)

To, co většina analytiků už dobře rok předpovídá, se stává skutečností. Potápějící se loď jménem BlackBerry (dříve RIM) stále nedokáže ucpat masivní díru pod čarou a ani nový operační systém, ani nové mobily jako Z10 díru do světa přes opakované snižování cen neudělaly.

Miro (16.8.2013 13:12:32)

Celkom dobre zhrnutie situacie, no nesuhlasim s tvrdenim, ze BB su po hardwarovej stranke nekvalitne, skor by som povedal ze to je jedna z mala silnych stranok tejto znacky. Sam pouzivam uz 2 roky BB Bold, z donutenia ako firemny telefon, a sice nie je so skla, kovu, ani vesmirnych materialov, ako je teraz moderne, ale na plastovy telefon je velmi odolny, posobi robustne, ani po 2 rokoch nevrzga, klavesy funguju bezchybne a bez ujmy prezil uz niekolko padov, zimu, vlhkost... Jedine co by si zasluzil je kvalitnejsie sklo na displeji, to uz je ale dane dobou kedy bol vyrobeny a tym, ze to nie je touch screen. Musim Vas tiez poopravit, termin ?crackberry? vobec nesuvisi s kvalitou, ci uz hardwarovou alebo inou, jedine ze by si tento termin prevzal cesky jazyk do svojej bohatej slovnej zasoby :) V Anglictine to slovo ale nema ziaden zaklad, ktory by suvisel s kvalitou. Crackberry je jedna z najvacsich komunit "modderov", teda povedal by som ze je skor volnym synonymom pre Jailbreak zo sveta Apple zariadeni. Podla Wikipedie je ale povod tohto slova este zaujimavejsi :) "BlackBerry was widely referred to as "CrackBerry" in the United States, which alluded to its excessive use by its owners and is a reference to the addictiveness of crack cocaine."

Jano (16.8.2013 17:14:11)

Suhlasim s Mirom vo vsetkom, CrackBerry je skor synonymom vernosti k znacke. Sam pouzivam BB viac ako 4 roky, uplne mi vyhovuje a tak stale vaham s prechodom na Android.

anonym (20.8.2013 00:21:07)

K tabletum mám stejný nazor , nikdy jsem nepotřeboval a potřebovat nebudu :) prostě pro takový krám jako je tablet nemám jakékoliv využití , a ani nevidím smysl na co že bych ho mohl použít , podle mně zajem za par let opadne , tabletum zustanou jen skalní přiznivci a bude :)

Jan (21.8.2013 07:30:31)

Ja tablet taky nemam a mit nebudu, maxmilane ho koupim deckam, aby se nenudily cestou v aute. Ale za komancu by taky nikdo neveril, ze bude nekdo kupovat obycejnou vodu v lahvi a jak se to prodava :) Jo ta neviditelna ruka trhu je nepredvidatelna, lidi jsou proste ovce. Dukazem toho je uspech applu, kterej neprezije ani kdyz se na nej spatne podivate, natoz jediny pad na zem.

VV (18.8.2013 19:46:00)

Mne se tady rozbily 2, kazdy po sesti mesicich, a kdyz jsem je v krame hazel na stul, tak vedle stojici manik konstatoval proc se divim, to je bezne a proto se jim rika CrackBerry. Proste komu se BB rozbil, tak (samozrejme v nekterych pripadech) pouzil slovni hricku. To samozrejme neznamena, ze ten termin neni pouzivan jeste v mnoha dalsich vyznamech.