Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Rozvědky umějí prolomit šifrovaní komunikace na webu a sledují i smartphony

Rozvědky umějí prolomit šifrovaní komunikace na webu a sledují i smartphony

Anonym (9.9.2013 00:00:00)

Americká NSA a britská GCHQ údajně umějí prolomit velkou část zabezpečené (šifrované) komunikace. Uvedla to britská a americká média na základě tajných dokumentů poskytnutých Edwardem Snowdenem. Média informaci uveřejnila i přes nátlak tajných služeb.

anonym (9.9.2013 06:18:09)

Společnost BlackBerry odmítla zjištění Der Spieglu komentovat. : a co jiného taky že :) to jako mněly kápnout pravdu ? checht :) ti co byly na vojně znají cedulku (pozor nepřítel naslouchá !) a to platí i dnes a řwkl bych stonasobně !

kaktus (13.9.2013 08:18:16)

otazka je kdo je ten nepritel ze... a proc se snazi odposlouchavat i prdnuti na druhe strane zeme...amerika si udelala vsude po svete nepratele svymi radoby spravnymi rozhodnutimi zlikvidovat ty ci ony...a kdyz si spocitali kolik se na ne muze privalit nestesti, tak maj stazeny prdele a hledaj info, kdy jim zas nekdo omylem pristane misto na letisti uprostred nejakeho velkeho mesta. Je otazku casu, kdy nahodi neco jako velky cinsky firewall :o) pro vase bezpeci vas ve vsem omezime, budete delat co rekneme. znacka : chranime vas ! Za chvili budou popularni postovni holubi s pametovyma kartama misto listecku se vzkazy :o)

psy (10.9.2013 20:31:38)

Prý už se umějí i navrtat do záchodové mísy. A dokonce zevnitř!

anonym (12.9.2013 20:20:25)

ještě štěsti že mám mobil na kterým maji holt smuslu je fakt že nebyl zadarmo , ale plně vyhovuje :))))))