Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Zlatá horečka virtuálních měn

Zlatá horečka virtuálních měn

Anonym (11.12.2013 00:00:00)

Co mají společného Litecoin, Bitcoin či Peercoin? Jde o virtuální měny, které stojí jen na důvěře jejich uživatelů v to, že měnu budou rádi používat také ostatní.

anonym (12.12.2013 06:06:39)

Tak ono už ne BTC LTC jenom o duvěře lidi ! ono pokud člověk chce těžit kryptomněny tak musí nakoupit HW (ten stojí peníze) musí "spálit"dost velké množství lelktřiny a věnovat tomu aspon najký čas , což jsou všechno faktory co určují cenu BTC/LTC a podobně a také samozřejmně chut z danou mněnou obchodovat. Hodně lidí má výhrady že BTC/LTC a podobně kryptomněny nejsou ničím kryté , ale defakto žádná mněna není dneska kryta ničím ! jediný rozdíl je tam že BTC/LTC nejde kotrolovat to je jeho výhoda , možná i nevýhoda Hlavní výhodou je to že BTC/LTC vám nemuže "stát" sebrat ! na rozdil od peněz v bance , ty vám seberou ani nemrknete (přikladu bylo už dost )

videafilosofie.webnode.cz (13.12.2013 14:19:59)

Ja penízkům nerozumím. Ale nejsou korunky kryté státním monopolem na násilí při výběru daní?

VirtuálníMěny.com (10.2.2014 20:36:34)

Nechcete podstupovat složité ověření Vaší identity na zahraničních burzách? Chcete ušetřit spoustu času a nakoupit/prodat Bitcoin bezpečně a anonymně? Toužíte mít Bitcoiny v několika málo okamžicích ve své peněžence? Kupte Bitcoin na české směnárně www.virtualnimeny.com! Jednoduše a v češtině během jedné minuty.

mates (8.2.2014 21:47:10)

A muze mi nekdo ozrejmit jak se ta mena doluje? kdyz napriklad tezi dva lidi jak je docileno toho ze nevytezi jeden a ten isty BTC? resp kdyz ho nekdo vytezi driv nez ja,musim zacinat odzacatku? Dekuji