Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Není to vtip: Platnost kreditu je 1 měsíc... aneb Palmafone představil nabídku

Není to vtip: Platnost kreditu je 1 měsíc... aneb Palmafone představil nabídku

Anonym (16.12.2013 00:00:00)

Český mobilní trh je bohatší o dalšího virtuálního operátora. Palmafone provozovaný stejnojmennou společností (dříve HB Capital a.s.) představil svou hlasovou a datovou nabídku v mobilních sítích symbolicky 11.12. 2013 – avšak nelze se divit, pokud má někdo stále podezření, že se jedná o vtip. Platnost kreditu totiž činí pouhopouhý měsíc a vyšší paušální tarify nenabízejí volné minuty ani do sítě. To vše navíc při nevýhodné minutové tarifikaci (60+60).

bzum (16.12.2013 02:46:52)

Opravdu takové virtop nechápu. Vypadá to, že za chvíli jich bude tolik, že každý bude mít svého vlastního, nejdřív nic a teď tohle, už teď pomalu dostávám ke každému rohlíku sim zdarma, ke každému paušálu nový mobil a vždycky jsem "jen jeden z mála", co může tyhle super nabídky využít.

Misi (11.2.2014 15:33:50)

Je to vtip. Nemáte ověřené informace. Platnost kreditu na SIM Palmafone je neomezená. Po měsíci se peníze nikam neztratí. Zůstávají na čísle dokud je neprovoláte. Jako uživatelka této simkarty to mohu potvrdit. Měli byste článek smazat a nepoškozovat nového operátora s výhodným voláním do ciziny.