Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Počítače učí trpělivosti

Počítače učí trpělivosti

Anonym (26.4.2014 00:00:00)

Tuto větu pronesla během velikonočních svátků moje vyženěná mamka, a když jsme věc prodebatovali, musel jsem jít dát za pravdu. Nad jejím vynikajícím beránkem šlo o debatu klidnou, ale popravdě, v reálu přímo u počítače se člověk někdy může vzteknout.

anonym (30.4.2014 06:18:14)

když něco neumím tak na to nešahám ! vaš případ ! když si neumíte udělat debordelizaci ve vlastním pc :) tak ho vrátim tam kde jsem ho koupil !

Franta (6.5.2014 13:28:34)

O tom ale přece článek je, že taková debordelizace vyžaduje čas a trpělivost a zdržuje od práce. A že je nutné počítač čistit co chvíli.

Pavel (2.5.2014 13:58:43)

Z valné části souhlasím s autorem článku. Proto jsem přešel na Linux, konkrétně nyní Fedora 20 . Na normální práci stačí na 100%. Internetové bankovnictví jede taktéž na 100%. Programy jako Corel, Autocad a jim podobné doma nepoužívám (nepotřebuji). V Linuxu jsou podobné a pro mě "na doma" plně dostačující. Neříkám, že stačí pro profi projektanty, ale "na doma" ano. PC je daleko rychlejší než s WINama a aktualizace jsou jenom po nainstalování a to si ještě určím zda ano nebo ne jedním klikem... Antivir nemám, nepotřebuji ho na tento systém (nežere alespoň paměť). Jinak je pro Linux programů až hafo. To je můj názor a teď mě klidně kamenujte za ten LINUX