anonym (13.1.2015 23:38:45)
Kolik si myslíte, že těch smažících wifi isp z "horní dolní" ty semináře navštívilo? Podle mých počtu jednotky procent, když si vezmeme celkovou účast pár stovek a počet rádoby isp v tisících...
Kdo si flastr zaslouží, ať ho dostane! Ale proč všechny malé lokální isp házet do jednoho pytle?
Tento článek, jak je napsaný, je totální žvást na objednávku, kde se snaží někdo vyvolat v lidech pocit, že všechen bezdrátový internet je špatný a jediná možnost je připojit se přes pomalé předražené xDSL nebo si připlácet chechtáky za další a další Gbajty na LTE...
anonym (16.1.2015 07:26:05)
Ja to nemyslím zle , ale na tyhle problemy z "wifi" ve svém okoli upozornují již dlouho že si hraji z "ohněm" totiž čtu dlouho nechává problemy ležet :) ale jak se nasere tak pak to berou jednim "vrzem" a hlavně nazapomínjte že čtu je jednim z nejmocnějších uřadu v čr :) tedy co se tyká malých a soukromých provozovatelu jak CB tak wifi a další uvolněných "pásem"
další problem je vysilaci výkon jaky mnozi používají a hlavně to že ani nemusí vědět že jim jejich skvělá wifi "prolíza" do jiného kmitočtu :) vic problem z radary :)
více méně mně je to fuk ja wifi nemám ani neprovozuji :)
Ale vem te si "bavaly eurotel " z klidem prad na wifi výkon 100 watu erip a z klidem mu to prochazelo , pro asi ? hádejte "má peníze " nic víc
znam případ z okoli ostravy kdy člověk co mněl menší firmu a mněl po firmně wifi a bohužel mně viší výkon než je povolený cca o pár DBi a někoho rušil , ta ho prasknul čtu a pokutičky byla likvidační 1 mega , firmu zavřel
a tedka si vemte jednu (nejmenovanou) firmu co je nevětším provozovatelem wifi v ostravě a okoli , jejich vifi hrubě porušují co snad dá !!! nehledě na to že jedou přez mrtvoly a nezajimá je jestli někoho ruší nebo ne !
kdy na tuhle firmu dojde mně to vadit nebude budu jenom rád :) ale jak pak k tomu přijdou lidi ? co od nich berou "internet" to už je otazka druhá
Iveta (17.1.2015 20:26:16)
Proboha a tohle má volební právo ! "mněl, viší" - tohle napsat dcera ve čtvrté třídě ZŠ, tak neuvidí měsíc večerníček.
anonym (20.1.2015 20:41:14)
Jeje máte doma vubec Tv ? asi ne co .))))))
anonym (20.1.2015 20:42:09)
za vy jste jedna z těch opiček co volily zemana co ?