sco (4.6.2004 18:09:40)
Jenze ja v dosahu jsem, mensi problem, a jeste navic jedu pres eurotel, coz me vyjde levneji nez ten dial-pausal, ktery stejne nemuzu mit. Je to stejne zajimava politika, kurna, kdyz jsem si chtel zridit stanici, chtel jsem vedet, jestli budu v dosahu adsl, rekli, ze si ji musim prvni zridit a podle cisla se to pozna, coz je jako kupovat zajice v pytli, tak jsem si dal podminku s adsl do smlouvy, az mi to zridili, stastny jak blecha jsem zjistil, ze muzu objednavat... mesic se nedelo nic, az kdyz jsem zavolal, rekli mi o tom dslamu, ze jsem v poradi, tak si ted platim poradnik, co prijde dal??? A ted mi reknete, jak je tohle vubec mozne, asi jsem hooodne naivni. Myslim, ze by telecom mel byt seriozni a prestat mi uctovat neco co nepouzivam, jenze on vlastne seriozni neni, takze budu cekat, az prijde kouzelnik....
Smoker (4.6.2004 19:57:31)
Muzu se zeptat, v jake lokalite to je?
sco (4.6.2004 22:55:37)
praha - branik
Ota (6.6.2004 23:58:27)
Jsem taky z Branika a chtel bych taky pripojit.. Napis mi na email. Diky.
Ota
Dement (5.6.2004 09:24:10)
Hm, teď už možná mnozí mladí pochopí, jak se za socíku čekalo na Škody 105 :o)) . A na Žigulíky se čekalo, jako kdybys chtěl ADSL ve Zlámané Lhotě :o)
A to ještě netušíš, že když chytneš vira, který se bude chtít množit, tak tě Telecom odpojí. Vůbec za to nemůžeš, že Wokna jsou děravý a AV sw včas nereaguje a jsi odpojen. A teď si to aktualizuj a dávaj do pořádku, bez Internetu.
Logika houpacího koně! Ať žije monopol Telecom! S Telecomem na věčné časy a nikdy jinak!
sco (5.6.2004 12:26:40)
Asi vezmu pytel a pujdu do prazskeho centra chytat signal do pytle, aby jsme ho meli i v braniku, treba ulovim i nejakou tu dslamu. Vitejte v ceskem kocourkove :)
Anonym (5.6.2004 19:09:46)
hehe DSlama to je dobrý. Hehe