Petr (20.8.2004 09:03:42)
O tomhle si myslím svý. Každej čech je prevít a snaží se jenom nahrabat, nahrabat, nahrabat.... Takže když bude mít lidi tak jenom zdražej. Pochybuju že budou levnější.
martin (20.8.2004 09:13:10)
Asi jsme se nepochopili, Skype je kvalitnejsi co do aplikace, mnozstvi aktivnich uzivatelu a ad-ons. Kvalitu prenosu a odezvy nemuzu porovnavat, to jeho cesky baby nemam.
Patriot jsem taky, ale kvuli toho se nebudu spokojovat s horsi sluzbou.
S tim cislem jste zrejme nepochopil vy me. Psal jsem myslim a zrejme, ze Skype cislo neposkytuje stejne jako Wirphone. Zadny cislo, zadny prichozi hovory = shit. Kezb se na tom neco zmenilo, ale nejde to, kvuli technologii.
Pokud by Wirphone nabizel cislo, pak jsem prvni, ktery by si ho poridil. Ale to uz vzhledem k te technologii jakou pouziva nejde (P2P princip a nic vic)...
Roman Penk (20.8.2004 19:03:15)
Tak jsem nelenil a zavolal tam. Příchozí čísla umí. Technický problém to není, ale legislativní. Tzn. nemůžou Vám dát číslo z vlastního rozsahu, neboť by porušili telekomunikační zákon. Tak to udělali jinak dostanete číslo např. 531004444 a když na něj zavoláte dovoláte se k nim do firmy a vytočíte ještě jednou 04444 a jste u sebe doma. Prostě vás automaticky přepojí. Jinak jsem nevěřil že umí normální přímá čísla a po pětiminutovým testu, kdy mi přidělili nachvíli přímý číslo už věřím.
martin (21.8.2004 10:44:15)
Tak to cumim, sice spojovatelka neni moje gusto, ale je to tim padem zajimavejsi. Az dostanou licenci, pokud ji dostanou, budu mit duvod menit poskytovatele :-)