Nargon (24.8.2004 14:06:00)
Neomezena data spise znamena Nezpoplatnena data. Ale uplne vsude mas data omezena aktualni rychlosti pripojky.
Takze ty budes mit neustale neomezena data, ale po preneseni urciteho mnozstvi ti asi snizi rychlost a ty preneses mene dat, ale stale to mnozstvi bude neomezene.
karel (24.8.2004 18:59:36)
moje zkusenost z neomezym Tiscali listopad03-brezen04... byl sem neomezeny, jenom mne to jelo hur jak modem, packet loss 25%, pingy mezi 1000-2000ms a rychlost kolem 20kbps ..... nicmne byl jsem NEOMEZENY a stezovat jsem si nemohl kde, protoze na mne byla z niceho nic uvalena FUP. - mozna se situace zlepsila, nevim, dal sem tiscali sbohem.
Takze moje rada.... pokud nebudes met porads pusteny nejaky sdileci program typu DC na vymenu dat = vadilo by ti, ze by se ti do datoveho limitu pocital i upload (lidi co by od tebe sosali) tak kasli na veskere skvele bez limitni a FUPacke nabidky a porid si neco s limitem. Budes met aspon jistotu ze doma budes met jakys takys broadband, ktery se ti nezmeni v modem.
no proste je to otazka prioirity;]
Dolcett (24.8.2004 20:46:52)
tak to je celkem ohromny... myslel jsem si neco jineho... no nevadi, vymyslim neco omezenyho... .-(
karel (25.8.2004 00:51:18)
no jak sem psal, je to otazka priorit. jsou lidi kterym vyhovuji ony bezlimitni nabidky, ja sem mel ADSL hlavne na internetovou TV (potreboval jsem stabilnich 350kbps) a na hry (dobry ping), a proste si klidne doplatim par korun za par GB navic jenom kdyz budu met jakz takz garantovanou jakous takous kvalitu, coz u FUPu nemas, prekrocis nejaky limit a kvalita muze (ale asi nemusi) jit do totalni p*dele,
Ale sou lidi co treba jenom sosaji a posilaji mejly, a jim je fuk jaky maji ping a rychlost a hlavni kriterirum pro ne je, aby mesicne platili stejnou sumu i kdyz jim na tom pobezi DC 24hodin denne a pro ne jsou ony bezlimitni tarify vyhodne.. treba nextra ma prej docela dobre FUP pravidla - osobni zkusenost ale nemam.
Blademaster (25.8.2004 01:58:59)
Nextra myslim zadny bezlimitni ADSL nenabizi, doplaci se za kazdej GB nad limit.
Nargon (25.8.2004 12:18:51)
Nenabizi, ale ty stare Basic pripojky jsou bez limitu a odhadem to je tak 50% uzivatelu Nextry
Charlie (25.8.2004 15:02:41)
No podle mě a stránek Nextry může člověk mít neomezená data u čtyř jejich programů.... viz http://adsl.nextra.cz/?idm=40&iddoc=581&lng=cz
Nargon (25.8.2004 19:13:49)
To je fakt :) ale ja uvzoval jen agregaci 1:50 a zapomel jsem to napsat.