matrace (30.8.2004 18:36:05)
doufej, aby ti to u IOL, taky po dvou mesicich nespadlo:)
Co se tyce GTS, mam naprosto stejnou zkusenost, po zavedeni jsem byl spokojen....ping sem mel teda mnohem lepsi nez pises(okolo 50ms)a rychlost asi tak nejak stejnou. Takhle to slo 2 mesice a pocatkem 3tiho mesice, coz byl mesic cervenec(zavedeni FUP), jsem z toho za denniho svetla nevytahnul nikdy vic nez asi polovinu DialUpu(tedy asi 20kbit), navic s tak nesnesitelnyma vypadkama, ze to je v podstate k nicemu. Ping 700+, spis kolem 1000ms, neda se to pouzit ani na prohlizeni webu, je to porad stejny. Pres noc tak 01:00 - 06:00 to chodi s pingem kolem 100ms, a rychlost se pohybuje okolo 100kbit. Uz sem ztratil nervy, a to mam docela trpelivost. Ber cokoli jineho, horsi to uz asi byt nemuze, to by te museli uplne odpojit...
Smoker (30.8.2004 22:08:55)
No, tak to se máš, žes z toho vytáhl alespoň polovinu z dialup, měl jsem u gts rychlost i 1 kbps, takže veselý. A taky pingy okolo 1500 ms, takže fakticky se Petře modli, jak jsem Ti už někde psal, podepsal sis nefunkční internet. A ještě, tak po 2 měsíce Ti to pojede krásně. Taky mi to jelo, i 53 kB/s, ale potom? Hrůza. A mimochodem, taky mám 10 gb limit u iol, nemůžu si stěžovat, pigy 25 - 35 ms a rychlost celej den okolo 53 kB/s.