Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > pro Nargona ad siemens adsl a-100-i

pro Nargona ad siemens adsl a-100-i

jerich (10.9.2004 00:36:07)

tak jsem zkusil zakazat ve spravci zarizeni ten puvodni modem, odinstaloval jsem conmet, ale porad nic, stejnej problem s tim, ze se nikde nevytvori ikona..stejne myslim, ze jsem tam ani zadnou ochranu proti zlutejm linkam nemel, hlidal jsem si vzdycky, ke komu jsem pripojenej...nevim, mohl by tomu vadit spysweeper, ale pochybuju..spis si myslim, ze problem bude v registru, protoze jednou se mi modem nepodarilo nainstalovat celej, chybel ovladac na USB, takze to modem nemelo jak rozpoznat, pak jsem to ale spravil, ta nedodelana instalace sla normalne odinstalovat a myslim, ze prave od ty doby mi to instaluje bez te ikony pripojeni, jako by v tom system videl nejakou chybu z predchozi instalace a pak kazdou dalsi instalaci sidil treba o nejakej soubor, aniz by mi to psal..fakt si nevim rady..formatovat disk se mi nechce, v registrech se taky radsi nehrabu..pomuzes mi, prosim, jeste? pokud te teda neco napada..diky.j

Nargon (10.9.2004 01:28:02)

No formatovat disk je jedna z veci, ktera by mela jit. Ale mozna by slo vytvorit to pripojeni rucne. Chtelo by aby sem nekdo kdo ma toho siemense napsal co ma nastaveny v pripojeni. Start, nastaveni, sitova a telefonicka nastaveni a urcite tam bude nejaky pripojeni pro ten modem. Jehoz nastaveni sem napsat a pak ho u Jericha rucne vytvorit.

modrásek (10.9.2004 07:26:00)

Nastavení připojení je standartní jako jako třeba Dial Up s tím že se vytáčí číslo 8,48,0

jerich (10.9.2004 10:42:40)

tak jsem to zkusil nastavit rucne a je tady dalsi problem, respektive porad ten samej v blede modrym..:-)v tech XP mi to nabizi tri mozny pripojeni, prvni je klasickej analogovej modem a dve dalsi jsou na sirokopasmovy pripojeni pres DSL, jedno s heslem, jedno bez hesla..problem je, ze jen u toho prvniho z tech trech to v tom nastaveni chce tel. cislo (tech 8,48,0), jenze to je na analog modem, to se mi s mym adsl modemem vubec neasociuje a nejde to nastavit..hazi mi to na starej analog. modem.. kdyz dam to druhy nastaveni, je to na modem pres DSL s heslem - tedy to, co potrebuju, jenze to zadny tel cislo nechce..a bez nej, kdyz se pripojuju, tak to pise chybu, myslim 759 (nedari se spojit s volanou stranou), coz je logicky, kdyz tam nikde neni ten tel..ale proboha, jak ho mam zadat?? v tech vlastnostech se toho moc zaskrtnout neda, takze zase tapu:-)

jerich (10.9.2004 10:44:37)

jo a vycistil jsem vsechny chybny registry, projel jsem antivir, spysweeper, vsechno, co jsem mohl, ale nejde to...kam zmizela ta ikona????jako by ji nekdo z toho instalacniho cd umazal:-) co vy na to :-)

Nargon (10.9.2004 11:13:25)

Hm kdyz to nechce pouzit ten adsl modem u telefoniho vytaceni tak ti asi nezbyde nic jinyho nez znova nainstalovat system :( Nic jinyho me nenapada. Problem v tom CD asi nebude, protoze se lisujou a kdyby tam ten soubor zapomeli dat tak je vadna cela serie (1000 kusu +-) a to by si tu stezoval kazdej.

Anonym (10.9.2004 11:19:33)

jasan, cd je v pohode, predtim mi to taky slo, ale jak jsem psal, od ty jedny instalace to ne a ne chodit..driv to aspon slo pripojit, ale tak do deseti minut se modem sam vypnul, uplne, jako by ho nekdo vytahl ze zdi..takze ted se ten problem akorat posunul jinam, poradne mi to neslo jeste ani jednou...slo to jenom na jinym compu, problem je nekde u me v pocitaxci, ale nevim, kde ty windows...nemam s reinstalem systemu moc zkusenosti..dal jsem system inovovat, ale to nepomohlo..myslis, ze bych mel formatovat? to bych tam pak vsechno, co tam ted mam, musel natahovat tak tejden:-(nebo je nejaka jina moznost preinstalovani systemu? neco, kde by nebylo potreba formatovat..

jerich (10.9.2004 11:20:14)

sorry, ten anonym jsem ja

Nargon (10.9.2004 11:28:35)

Nainstalovat win so jinyho adresare. Formatovat disk nemusis, vsechny data ti tam zustanou, ale asi budes muset znova nainstalovat ty programy co tam mas. P.S. Ale pokud mas disk v NTFS tak to neni uplne nejlepsi reseni, protoze se nekomu uz stalo ze kdyz byl prihlasenej jako admin na novym systemu ho to k datum stejne nepustilo, protoze byly nastaveny na ten starej system. P.P.S. Mozna skusit nainstalovat ho do puvodniho adresare, to je asi ta inovace, ale tomu bych moc neveril, protoze to opravi pouze ty systemovy souboru windowsu, ale ty pridany, ktery delaj "bordel" to tam necha.

jerich (10.9.2004 11:42:34)

co je to, prosim, to NTFS? jeste jsem o tom asi neslysel.. ale s tim reinstalem, mam win na disku C, na D mam uzivatelsky data, vsechny moje veci atd. co kdybych nainstaloval win na to D, pak ty puvodni odinstaloval z C a hodil tam ty svy data? ze by se to akorat prehodilo..to by snad mohlo behat, ne? a nevypada to ani tak moc slozite...ale asi se pletu, ze?:-)) kazdopadne ti hrozne moc dekuju za dosavadni pomoc!

Nargon (10.9.2004 12:10:28)

No to by slo. Ikdyz zalohovat si data (ktery jsou dulezity) z disku C na disk D a pak pri instalaci nechat naformatovat C to by melo jit taky. K tomu NTFS, 2x klik na tento pocitac, pravy tlacitko na C (napriklad) a zvolit Vlastnosti. Pak tam bude System souboru a nejspise tam bude FAT32 nebo NTFS.

HADES (27.9.2004 18:40:32)

Jak už jsem psal jinde, problém je v tom, že máte v systému zakázané služby, které musí běžet, když se modem instaluje. Sám už si nepamatuju jaké, ale dá se to zjistit podle čísel chybových hlášek, které to vyprodukuje. Matně si pamatuju, že by to měl být Klient služby sledování distribuovaných propojení a Vzdálené volání procedur (RPC), ale nejsem si tím na 1005 jistý, zkuste a uvidíte