Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Streaming media (2): kouzlo komprese

Streaming media (2): kouzlo komprese

Anonym (8.10.2004 00:00:00)

Šířka pásma i širokopásmových přípojek k Internetu dnes většinou nestačí novým službám jako video na vyžádání, proto je velice užitečná (spíše nutná) komprese přenášeného obsahu. MPEG-2 dělá dobrou službu, nové formáty však slibují více.

David B. (9.10.2004 15:47:30)

Cekal jsem nejaky zajimavy clanek o metodach komprese, jejich rozdilech, moznostech a tak. Ale zklamani, clanek je naprosta sucharina a nedocetl jsem ho ani ke druhemu odstavci... Polepsete se!

marty75p (23.6.2005 00:38:01)

taktez jsem cekal neco vic ale i tak se rika kazda rada dobra a cim vice info tim lepe.Ale predevsim jsem cekal a to me zajima nejvice jak streamovat.At prolezu net krizem kraz tak nikde ani zminka.Chtel bych si streamovat video do mobilniho zarizeni podobne jako to sprovoznila nyni meteotv.Tj v rm.Nechci nejake drahe zarizeni ani softvare ale zda je to mozne dostupnymi freewarovymi prostredky.A jak.

Anonym (23.6.2005 10:13:02)

No existuje projekt VideoLAN který se tímto slušně zabývá. Používá standartní prostředky pro šíření videa/audia. Pak máš potom jednotlivé výrobce který mají nějaký svůj systém-Real Media(hodně v mobilech) nebo streamovanej windows media. Chtělo by to ale vědět s jakym formátem to mobilní zařízení pracuje.