Pavel (3.11.2004 16:19:38)
Strašně moc záleží na zvukové kartě, uz starého PC jsem měl zpoždění 0,5s u nového k nerozeznání od telefonu, někdy lepší.
Chci zkusit skype pro PDA. Můj tip je MDA II s vest. mobilem, počkám na EDGE, a pak to zkusím ... s GPRS je to špatný.
Anonym (3.11.2004 23:52:53)
Omyl.Na zvukove karte vubec nezalezi. Strasne moc zalezi na nastaveni systemu. Zvukovka je SB16 do isa sbernice, procak Cyrix 233 a telefonovat se da.
Andrew (4.11.2004 14:45:23)
To dneska má někdo ještě tak starou šunku? Ale k věci. SKYPE nemá dlouhé odezvy, problém je ve vašem počítači, resp. možná v síti.
Lukáš (4.11.2004 18:57:47)
Na Skype nedám dopustit!!!
Anonym (5.11.2004 01:26:20)
Jakou starou sunku? Pocitac je tak stary podle toho jak ho pouzivame. Mam doma v provozu i jednu 286ku k plne spokojenosti na regulaci topeni v domacnosti. Clovece kde zijes? Ty si myslis ze brachovi na psani dokumentu budu kupovat new PC kde mu je 90 procent vykonu k hovnu? Taky mam nastrkany v compu dve prumyslove merici ISA karty a no prob-ano musel jsem kvuli tomu kupovat desku ktera mela este dva ISA sloty. Ale funguje to.
Sam pouzivam notebook v podobne konfiguraci a jen o trochu vykonnejsi PC doma. V pohode staci. A to na nem delam i vsechno mozny nepracovni-pocinaje videem konce hranim her(ne space invaders to nejsou). Pochopitelne ne ve windows.
Kdyz chci vykon, tak v praci mam zas pocitace ktere nestaci zas soucasnym PC ni nahodou;)
Lukáš (13.11.2004 11:09:35)
S EDGE to použitelné také nebude,
zkoušel jsem to s CDMA od ET a upload to nestihá vůbec.