Nargon (5.11.2004 18:08:36)
Ale ti ctyri spameri maji osobni zkusenosti.
Ale nextra ma urcite vice spokojenych zakazniku nez tyhle 4 spamery. A dnesni nabidky jsou bez FUP tak se lide nemuseji obavat (sluzby na siti Telecomu).
Mira (6.11.2004 07:18:44)
Ty si nejdřív zjisti, co je to vlastně spam a kdo je spamer. To, že stojí služba od Nextry za vyliž P, mohu dosvědčit - mám ji. Ty, jakmile se někdo opováží něco říct proti Nextře, se okamžitě objevíš a Nextry se zastáváš - to je přinejmenším podivné chování. Pokud vím, někdo zde tvrdí, že jsi zaměstnancem Nextry. Já to, narozdíl od dotyčného, nevím, ale podle tvých příspěvků tomu věřím.
nick (6.11.2004 10:16:42)
jasne;) jakmile se objevi slovo nextra, tak se objevi ctverice spammeru, pac potrebuju nextru hanit kvuli svym sosbnim zkusenostem...ale ja mam taky osobni zkusenosti a ty jsou dobre, tak to taky lidem musim rici...
tohle nejsou zpravy na nove, kde se ukazujou jen samy nestesti a reportaz bez mrtvych nebo ranenych neodvysilaji. oni proste nadavaj a ja hajim...
jo a ver nebo ne, ale ja pro nextru nepracuju...to stejne muzu rici, ze ta ctverice pracuje pro jineho iSP a nadava na nextru, pac u ni to drtive vetsine jede slusne a tak potrebuji jine zakazniky odradit a nalakat k sobe ;)
Anonym (6.11.2004 15:31:02)
V tomhle jsem nezůčastněnej, nepoužívám ADSL, nicméně je fakt, že na nextru tu nadává pár konkrétních jedinců, a několik jich ji celkem chválí. Cili standardni ohlasy. Mozná by bylo vhodné být Miro méně schizofrenní. Ver si cemu chces, ale ventilovat to verejne, tim se v oblasti duvery dost zneverohodnis.
kix (7.11.2004 17:35:13)
raději se ujistím - ty máš službu od nextry na bázi adsl ***TELENORU***? A jede to špatně?
nick (7.11.2004 19:34:58)
ne, on ma adslink basic i512/128...s aplikovanym FUP
nick