Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Používáte anonymní PROXY ???

Používáte anonymní PROXY ???

tonda (13.11.2004 21:46:53)

Ahoj, používáte někdo anonymní proxy servery ? k čemu to vůbec je ? vyplatí se to když pak pingy jsou tak 300 ms ? snižuje se rychlost připojení když jsem přes proxy ? pingy přece na www nejsou důležité

Martin (13.11.2004 22:26:32)

Ahoj, anonymni proxy je k tomu aby jsi byl anonymni,jelikož každe PC ma svou jedinečnou IP adresu,takze kdyz se připojuješ na nakou stranku tak ta stranka si ukladá do sveho logu veškere info o tobe to znamena IP adresu, providera atd. Rychlost to snižuje ,zaleži přes kterou proxy jsi přopojen jestliže jsi připojen přes proxy ktera je dejme tomu v USA tak je to celkem logicke protože tvuj dotaz jde přes USA. př . Jseš z CR a chces přes proxy třeba na seznam tak tvuj dotaz jde do USA na proxy pak spět na seznam takže anonymni proxy obdrži tvuj dotaz, ten odešle dale na ten seznam ,ale ne z tvoji IP adresou ale z adresou proxy ,seznam tě idetyfikuje jako navštěvnika z USA ne z čech. Jednoduše řečeno ,ale jestli nechceš provozovat nakou nelegalni činnost ,,,to určitě nechceš,,, tak je to k ničemu. Když tě někdo bude moc chtit vystopovat tak te stejnak vystopuje. Vše je jednoduše řečeno.

Martin (13.11.2004 23:20:12)

Jestli se chceš přecejenom dobře skryvat na netu tak tady je hodně dobrej programek. http://www.steganos.com/?product=SIAPRO7&language=en&layout=default Je to myslim 15 deni trial ,ale za vyskoušeni to fakt stoji.