Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Jde to v Praze i bez telecomu?

Jde to v Praze i bez telecomu?

antiTelecom (30.12.2004 13:08:08)

Zdravim vsechny,jak jsem tak koukal na nove programy CT tak sou samozrejme drazsi a urcite pro me dost nevyhodne,chtel bych se zeptat jestli uz jde prejit k jinemu alternativnimu operatorovi a mit doma pevnou linku a neplatit nejakej posr**** mega pausal za neco co neprovolam CT,ale zase chci mit alternativu pripojeni k internetu pokud wi-fi co mam selze,popripade se mi rozbije mobil.Diky

Anonym (30.12.2004 14:15:08)

Trochu zmatenej dotaz, ale odpoved je snadna. Chces-li mit ADSL, musis mit pevnou linku, tzn. musis platit nejakej pausal CT (treba ten nejnizsi, HOME MINI). K nemu si muzes poridit nejakeho alternativniho poskytovatele ADSL. To jde. Obcas (a to dela nejvetsi maglajz v orientaci) si nekdo chce poridit alternativniho poskytovatele hlasovych sluzeb. Tady ovsem nemuze mit ten nejlevnejsi pausal (tedy HOME MINI), ale musi mit nejakej drazsi. Ten chaoz obvykle ale zpusobi i sam tazatel, ktery ve svem dotazu (treba sem) neodlisi dostatecne alternativniho poskytovatele ADSL od alternnativniho poskytovatele hlasovych sluzeb. Navic pro zvyseni chaosu nekteri poskytovatele ADSL nabizi balicky sluzeb kde krome ADSL je zastoupena i hlasova sluzba. A samozrejme ze v tom pripade zde nestaci ten nejnizsi pausal CT.

antiTelecom (30.12.2004 15:10:15)

Omlouvam se, slo mi samozrejme o hlasove sluzby a jak vidim proste este v cesku neni jina moznost jak vlastnit pevnou linku od uplne jineho operatora a pritom neplatit este pausal CT. Diky.

Anonym (30.12.2004 15:36:14)

Az na vyjimku v Praze 2, kde ma kus vlastni site GTS.

jpg (30.12.2004 18:11:57)

nemas zase uplnou pravdu. nekteri operatori maji na nekterych ustrednach (praha, brno, ostrava......) pronajatou mistni smycku od CTc a na te si poskytuji "co chcou", a ty jsi pouze zakaznikem alternativce a zadna faktura od telecomu ti nechodi (alternativec samozrejme plati telecomu pronajem mistni smycky-LLU ale to te nemusi zajimat)

antiTelecom (3.1.2005 12:59:37)

A ma s tim nekdo nejake zkusenosti?Uz fakt nechci Telecom.Kdo to nabizi a tak.Koukal jsem ze ADSL od telenoru uz muzu mit,takze by to slo i pro hlasove sluzby.Ale telenor jen pronajima dalsim operatorum,takze jak to udelat.Dik predem