pipi (3.1.2005 18:49:10)
Čtěte pozorně: jak říka p. Peterka na serveru isdn_cz, (http://www.isdn.cz/clanek.php?cid=6235) "Zajímavé jsou spíše "průsaky" informací, které se objevily ve zpravodajství ČTK (například zde). Naznačují například, že by konečně mohlo dojít k odstranění volných kreditů ze základních cenových programů. Hovoří se ale také o tom, že by mohl vzniknout jen jediný základní cenový program bez volných minut. Dovedu si představit, že by jej Telecom chtěl nastavit podle stávajícího cenového programu Telefon Universal (někam těsně pod 500 korun měsíčně), o kterém teprve říká, že už je rebalancovaný a pokrývá jeho náklady na místní smyčku. Pro málo volající, kteří dnes využívají cenové programy MINI, STANDARD či třeba Telefon 70, by to ale byla pořádná rána. Nejspíše taková, že by přiměla řadu lidí odhlásit jejich pevnou linku, která by se jim už nevyplatila." Asi to tedy vypadá, že ČT+ČTU kují zdražení základních hlasových tarifů. Prosím Vás všechny, můžete těm tupcům už někdo pořádně vysvětlit, že ADSL nijak technicky nezávisí na nutnosti odebírat hlasové tlf. služby? Můžete jim někdo vysvětlit, že v cenovém programu HOME MINI zbude po odečtení volných minut (které nikdo nechce), tedy 215,33 - 101,99 = 113,34 Kč a že to je ta max. částka, kterou jsem ochoten fuckcomu měsíčně platit za HOLÝ DRÁT, aby mi na něm fungovalo DSL. Je mi z toho kocourkova fakt už blujno!