Turner (19.1.2005 13:26:33)
Já hlupák jsem se před vánoci nechal zlákat na nabídku Telecomu na rychlý internet.Hned první potíž nastala při aktivaci kdy místo avizovaných 5ti dnů se to protáhlo na 15!Ale vše se pak k mé spokojenosti rozběhlo a užíval jsem si rychlý internet a nastahoval pro mě neskutečnou rychlostí 55KB/s za 20dní tak 15 Giga.Jen jsem ale z nzskušenosti při pořizování této služby nevěnoval pozornost co je to třeba FUP a ani nabídkám cizých operátorů a prostě považoval net za neomezený jak se všude věhlasně psalo.To co se stalo asi 14 ledna z toho by mě asi jeblo.Najenou sleduji rychlost 64/64 a zjišťuji že se mi tohle stane pokaždý když stáhnu myslím 750MB!!A ještě úplně mě dorazilo když jsem si přečetl ten hlod o tom že se FUP netýká 95% uživatelů a úplně nejvíc že se FUP nevztahuje na placené soubory stažené ze serveru Telecomu!!!!750 Mb překročím jen když si na den pustím radio kua,tohle není neomezoný internet to je teror.Zá téměř litra měsíčně!!Už se na ně vy**ru na zloděje a pujdu do někoho jinýho.Líbí se mi třeba Emea 512/128 3giga limit + 40Kč další giga bez FUP za 570 bez dph.Nebo by jste doporučili něco jiného ve stejné ceně?Nebo si spíš možná ještě chvíli počkám ony se teď ceny a nabídky hrozně hejbou k lepšímu.Lákavá je opět nabídka optimal od telecomu ale jim už se vyhnu obloukem určitě bude ještě něco lepšího a levnějšího od někoho jiného.