Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Cenzura v diskuzi-příspěvek o spolupráci p.Šilhavého a PR Telecomu byl okamžitě smazán

Cenzura v diskuzi-příspěvek o spolupráci p.Šilhavého a PR Telecomu byl okamžitě smazán

anonymous (20.11.2003 17:38:30)

Příspěvek, jenž pouze jemně popisoval skutečnost, že společnost kde působí p. Šilhavý navázala jisté kontakty s PR Českého Telecomu, byl okamžitě zcela smazán. O čem to asi svědčí? Tak už je vám to všem jasné? Jak dlouho zde asi vydrží tento příspěvek :).

Kvasničák (20.11.2003 17:53:25)

S odvoláním na standardní upozornění (viz níže uvedené oznámení) konstatuji, že zmiňovaný příspěvek neměl pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu z pohledu tématu ADSL. Stanislav Kvasničák, ředitel společnosti ASPA, a.s. ---------------------------------------------------- Provozovatel serveru DSL.cz m ů ž e vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní charakter.

Anonym (20.11.2003 18:05:50)

pane Kvasnicaku, nejspis ve vasi spolecnosti neco kvasi a tvarite se, ze o tom nevit. Mozna ze to "neco" casem zacne i smrdet, ale to uz bude pozde.

Miroslav Šilhavý (20.11.2003 18:12:36)

O smazání příspěvku jsem ráno požádal. A bylo mi vyhověno. Zaprvé neexistuje způsob, jakým bych se mohl bránit, zadruhé předchozí příspěvek by mohl poškozovat firmu mého kamaráda, která se mnou nemá v těchto diskusích nic společného. Budeme-li diskutovat o čemkoliv kolem ADSL a technologií nemám a nikdy jsem neměl nic ani proti nadměrně expresivním příspěvkům (a že šťavnatých nadávek jsem si vyslechl už dost). Diskusím off-topic a obzvlášť útokům, proti kterým neexistuje obrana, psaným anonymními pisateli, se však bráním. Má-li někdo na srdci něco podobného jako >>insider>anonymous

Miroslav Šilhavý (20.11.2003 18:18:09)

Má-li někdo na srdci něco podobného jako "insider" nebo "anonymous", snažně jej prosím, aby se alespoň podepisoval.

Milan (20.11.2003 21:09:22)

No teď když se to tady takhle rozmázlo, docela by pro mě mělo hodnotu vědět, co v tom příspěvku vlastně bylo !!