Defman (28.2.2005 17:23:57)
Netvrdím že nabídka Telecomu je nějak špatná já jen z mnoha osobních důvodů nechci a už nebudu dál podporovat tenhle velkej podvod na lidi.Je to každého věc jestli půjde k Telecomu.Mě už se s toho jen chce zvracet takže jak už jsem říkal ty peníze si zaslouží kdokoli jiný jen né telecom.Podle mě.
Farmer (28.2.2005 20:18:21)
Hmm, ja tam volal skoro pred tremi tydny pro zmenu Start na Optimal a stale nic. Probehlo uz 5!!, slovy pet!! telefonatu na tema proc mi to jeste neprohodili a stale odpovedi stylu "No to je zvlastni, predam to technikum. Dejte mi sve telefonni cislo, kde jste k zastizeni a mi se ozvem." Ac jsem clovek mirne povahy, tak jim zitra zavolam a dam to te nebohe kravce, ktera asi nejspis ani za nic nemuze pekne snist. Uz vazne nejsem daleko od rudeho berseku.
Happy (28.2.2005 20:45:26)
No nevím, jestli je to tak skvělá služba, chtěl bych přejít k nextře, ale mám docela strach být bez netu, ten optimal je pěkná hloupost, zvlášť fup, když mám broadband, kde naštěstí žádné nesmyslné fup není ale je tady aspoň nesmyslný limit 3GB který můžu navýšit bez poklesu rychlosti, takže shit optimal
fry (1.3.2005 10:53:07)
Já toho moc nenatahám :) Týdně mám 1GB + 1GB s poloviční rychlostí, ale na tu se ani nedostanu. Chápu, že všem to nestačí, ale zase na serfování a hraní her ano :o) Na druhou stranu jsem asi blízko přípojného bodu a není nás tu možná mnoho (myslím kvůli agregaci [i když asi přesně nechápu, co to ta agregace vlastně je]) uff, složité :) Prostě má telecom možná i spokojené zákazníky...
es te be (1.3.2005 12:35:10)
na agregaci se vykašli