Czario (27.11.2003 17:59:37)
Natom něco je :oP
jak že to bylo.. QoS :o)
Miroslav Šilhavý (27.11.2003 18:52:32)
Podívej Olivere, jistě sám uznáš, že reklamní kampaň se může zaměřit na různé skupiny lidí. Na školáky, studenty, maminky s dětmi, živnostníky atd. A nebo taky ji můžeš udělat tak, že každému nabídneš zvýhodněnou instalaci (to nabídne kdekdo) a k tomu neomezený přenos dat. A co se stane? To, že ti uživatelé, kteří o sobě vědí, že hodně stahují, zcela logicky tuhle nabídku využijí. Tím ovšem velký díl svých zákazníků máš s velmi vysokou potřebou. A ostatní ISP? Ti nabírají postupně a ze všech cílových skupin. Tu jeden sosač, tu jeden student, tu jedna maminka na mateřské atd.
A výsledek? Jeden ISP má problémy velké, jiní je mají menší a někteří skoro problémy nemají.
Pochopitelně to není chyba uživatelů. Ti nic netušili a tušit ani nemohli. Vina je na tom ISP, který si vybral za zákazníky ty, kteří potřebují víc, než co jim může nabídnout...
A kodex? Ten nepotřebuješ. Vezmeš si průměr. Kdo je o několik procent pod nebo nad průměrem je ten ideální zákazník pro ISP. Ten kdo je výrazně nad průměrem je pro ADSL nevhodný. A nakoncentrovat si takové? To je ADSL sebevražda a la Nextra.
Mimochodem Nextra se odmítla zůčastnit nezávislého auditu ADSL. Asi by vyšlo na povrch, že Telecom jim dodává to samé, jako těm ISP, kteří problémy nemají.
A rozdíl mezi uživateli kteří platí stejně? A proč je rozdíl mezi Američanem a Čechem, když oba jsou lidi a oba pracují? Jsou jisté věci, které jednotlivec neovlivní.
runner (28.11.2003 14:38:00)
Dobry den,
uz dlouho jsem se tak nepobavil, i kdyz mi zaroven z te vasi demagogie trochu beha mraz po zadech.
Takze pokud si to hezky shrneme
Existuje skupina spatnych uzivatelu, do ktere patri lide stahujici vice nez je jakysi virtualni prumer a pokud to nekomu jede spatne, je nepochybne u spatneho providera, ktery za to muze svoji reklamni kampani, kterou ziskal nevhodne uzivatele. Cesky Telecom za to nemuze...
No nazdar, vy jste tedy ale pripad. Nejen ze vase demagogie jako by vyhrezla z retoriky pohlavaru fasistickeho nemecka, ale zacinate dokonce pouzivat obdobne pojmy... spatna skupina, idealni prumer, nevhodny uzivatel...
Mimochodem... Pokud ma nekdo problemy s auditem, je to prave Cesky Telecom. Nebo snad znate vysledky pravidelnych vnitrnich auditu? Pokud ne, najdete je v kancelarich managementu CTc pod kobercem.
Miroslav Šilhavý (28.11.2003 15:00:17)
Je to tak. Uživatel nemusí vědět technické detaily agregace. ISP to znát musí. A nemůže prodat garantovaných 10 kbit (což je případ ADSL) v reklamní kampani, která působí tak, že garantováno je daleko víc pro všechny.
A jako důkaz nechť Vám je to, jaké jsou rozdíly v kvalitě ADSL mezi ISP a porovnání jejich nabídek. Máte snad lepší vysvětlení?
A mimochodem, když si koupíte auto, tak taky výrobce nepovažuje za nutné upozorňovat Vás na zácpy v ulicích a rychlostní limity v zemích.
Doufám, že označení "špatná skupina", "ideální průměr" nebo "nevhodný uživatel" se nikoho nedotkl. Nejakým způsobem určité věci označit musím.
Jirka (28.11.2003 15:40:49)
Tzn, že když pořád mluvíte o garantovaných 10 kbit a u mě není problém naměřit údaje 6,3 6,7, 6,9 7,9 tak nemusím čekat celou tu čtvrtletní výpovědní lhůtu?
Mirek (28.11.2003 15:55:20)
Obávám se,že budete muset. Ve smlouvě není garantovaná žádná rychlost. Nejsem právník ,ale můj názor je,že čekat budete muset.
Miroslav Šilhavý (28.11.2003 17:01:49)
Přesně tak. Garantovaná rychlost v kontextu, o kterém já mluvím, je terminus technikus pro základ výpočtu rychlosti a agregace. V lokálních případech to bohužel nemusí odpovídat.
A ve smlouvách opravdu tato garance nebývá.
Jirka (28.11.2003 20:41:52)
Hmm :-((