Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Opět jsem tam,kde už jsem jednou byl - padá a padá (NET)

Opět jsem tam,kde už jsem jednou byl - padá a padá (NET)

JG (30.4.2005 13:15:11)

Před časem,kdy mi padal NET,jsem si všimnul přesně se opakujícího času,kdy jsem byl na jeden zátah připojen a řešil jsem to reklamací modemu.Po výměně bylo vše OK.Teď jsem udělal upgrade compu.Mám stejný Win XP Prof.+SP2,vyměněný modem DSL-360T (na staré konfiguraci PC šel bez problémů),v podstatě by neměl být problém,ale on,potvora,je.Opět to padá,tentokrát ne zcela pravidelně ve stejném časovém úseku jako před výměnou modemu.Při pokusu o opravu mi hlásí,že síť nepřidělila počítači síťovou adresu.Musím odpojit modem od proudu a znovu zapojit.Pak síť naběhne a zhruba hodinu drží.Prosím o radu,zda je možné něco s tímto problémem dělat.Díky !!!

Nargon (30.4.2005 13:56:01)

No muzes zkusit neprijmat ip z DHCP ale nastavit IP, dns a branu na sitove karte rucne. Pres start, spustit, cmd, ipconfig /all se podivej na nastaveni, a pak tohle rucne nastav na sitove karte. A v modemu vypni DHCP.

JG (1.5.2005 17:14:16)

Vzhledem ke své celoživotní profesionalizaci a "střednímu" věku jsem v oblasti podobných problémů trochu "mimo mísu".Díky moc,Nargone,za radu,která mnou popisovaný problém vyřešila.