Mik (8.5.2005 17:36:08)
Nic si z toho nedělej já mám 9 měsíců ADSL a při ověření mi to píše že z technických důvodů ho nemůžu mít :D Takže je jasné že to ověřování je úplně k ..... ale vysvětli to těm lidem co tam sedí mrknou na to a řeknou ti je mi líto službu nemůžete mít
Marek (8.5.2005 19:00:31)
Dělá mi to to samé. Třeba telekom - ano, připojení lze zřídit.
Dobře, zavolal jsem tam. Všechno ok, objdenáno. Druhý den mi volali domů, že z technických důvodů to zřídit nejde. Ale řekli, že mi tu půjde ten nejpomalejší tarif. Tak jsem si ho tedy objdenal a druhý den zase to samé - nejde zřídit.
Tak jsem se kouknul na stránky Telenoru, který se chlubí, že má zavedené ADSL i tam, kde ho telekom nemá a zkusil jsem ověřit dostupnost dostupnost a napsalo mi to tohle:
Výsledek pro linky společnosti Telenor Networks, s.r.o.:
Na daném čísle je možné službu zřídit.
Výsledek pro linky společnosti ČESKÝ TELECOM, a.s.:
Na daném čísle není možné v současnosti službu zřídit.
Fajn, řekl jsem si. Snad to půjde. Tak jsem si od nich objednal připojení. A myslíš, že šlo? To bychom nebyli v ČR, kdyby všechno šlo tak jednoduše. Pro jistotu jsem zkusil i Contactel.
Výsledek:
Blahopřejeme, na vámi zadaném účastnickém čísle je možné provozovat službu:
ADSL Contact Start+ (bez limitu, agregace 1:40, bez nutnosti poplatku za tel. linku)
ADSL Contact Power+ (bez limitu, agregace 1:20, bez nutnosti poplatku za tel. linku)
ADSL Contact Business+ (bez limitu, agregace 1:4, garantovaná minimální symetr. rychlost)
Maximální dostupná rychlost služby ADSL Contact je 0 Kbps.
Výborně, tak to si určitě vyberu ten tarif Business+, ať mám lepší agregaci.
Proč nemůžou napsat, že to nejde, ale napíšou, že to jde ale rychlostí 0kbps?
Někdo by s tím už měl něco udělat.
já (9.5.2005 09:50:38)
jo,fakt si z toho nic nedělej,já mám ADSL 512 už rok a koncem 2004 sem chtěl přejít jinam a taky mi řekli že to není možný a přitom ho mám.A pokud mě teď odpojí,už mě nikdo nepřipojí.Prostě ADSL mám a zárověň ho mít nemůžu.Mluvil sem i s právníky od CTc a čekám už 5 měsíců na jejich dopis,chci se s nima soudit,jenže dopis nikde,každý den tam volám stížnost,je to fakt hustý.Mrzí mě,že sou češi nejednotní a přitom by bylo tak jednoduchý nechat CTc padnout.Stačí hromadně odhlašovat.To samý banky.....Proto se tu tak daří těmto firmám a proto se to povedlo i vůdci 3 říše...češi se nechají ovládat a bojí se